Hollands Licht Timber

De Timber collectie van Hollands Licht combineert de klassieke flessenvorm met een moderne twist. De kap van de Timber lamp is gedraaid uit een stuk van hoogwaardig hout waardoor de houtaders perfect tot zijn recht komen. Je kunt de lampen uit deze collectie prachtig individueel ophangen. Als je ze ophangt als cluster of in een rijtje, word je al helemaal weggeblazen. De Timer collectie stopt hier niet. De collectie bevat namelijk ook de prachtige vloerlamp. De vloerlamp combineert een leeslamp met een sfeerlamp waarbij de verschillende lichtrichtingen speelsheid toevoegen. Daarnaast zorgt het hout ervoor dat jouw ruimte ook een sprankeling van warmte over zich heen krijgt. Waar je de lampen ook ophangt of neerzet, elk ontwerp vindt zijn weg wel.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-11 van 11 producten Sorteren op 1-11 van 11 producten Terug naar boven

Ernst Koning voor Hollands Licht

Ernst Koning heeft twee doelen wanneer het gaat om zijn designs. Allereerst moeten de ontwerpen goed doordacht en functioneel zijn. Ten tweede wilt Ernst dat het product een gevoel van nieuwsgierigheid oproept bij mensen. Wat de producten van Ernst Koning echt karakteriseert, is het strakke design met een verassende, creatieve twist. Hollands Licht was met name enthousiast om met Ernst in zee te gaan, omdat zijn producten neutraal en breed inzetbaar zijn en tegelijkertijd toch een bepaalde eigenzinnigheid uitstralen. Hij raakt geïnspireerd door alledaagse objecten waardoor zijn designs een combinatie bevatten van creativiteit en simpliciteit. Ernst Koning zorgt ervoor dat zijn designs nooit zullen vervelen en jouw verwachtingen zullen overtreffen!

Karakteristieke Timber collectie van Hollands Licht

Hollands Licht laat zich inspireren door niet alleen lampen te zien als object, maar ook de toepasbaarheid van de lamp in een ruimte of interieur centraal te stellen. Dat zie je erg terug in de Timber collectie. Zo is de Timber vloerlamp LED van Hollands Licht door de verlichting die verschillende richtingen opgaat niet alleen op zijn plek een genot, maar ook eromheen. Houd je meer van een lichter armatuur? Deze lamp is er zowel in lichtere als donkere kleuren. Nog een voordeel van de manier van verlichten van de Timber collectie is dat het niet alleen een reguliere vloerlamp is, maar ook kan fungeren als leeslamp. Dus zet hem op een handige plek en zijn multifunctionaliteit kan ook op die manier van pas komen. Je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor de Timber hanglamp medium of de Timber hanglamp large.

Hollands Licht Timber en Flinders

Flinders is officieel dealer van Hollands Licht. Dat betekent dat wij alle producten uit de Timber collectie van Hollands Licht kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.