Wiebe Boonstra, Martijn Hoogendijk en Marc van Nederpelt

De drie ontwerpers van de Pleat collectie voor Hollands Licht zijn de eigenaren van DUM en hun doel is om ruimtes te voorzien van onderscheidende en huiselijke ontwerpen. In de DUM catalogus zal je geen slanke en delicate stukken vinden, omdat DUM gelooft in materialen die een relatieve band hebben met ons als mens. De DUM ontwerpen hebben daarom vaak een robuuster voorkomen dat in zowel kleine als grote ruimtes prachtig staat. Dit zie je terug in de lampenkappen van de Pleat collectie voor Hollands Licht. De klassieke plooi zorgt voor elegantie en het volume voor body: een echte DUM lamp dus. De Pleat lampen zijn beschikbaar in zowel vloer- als hanglampen. Daarnaast zijn ze ook nog eens beschikbaar in verschillende formaten. In deze collectie is er dus voor ieder wat wils.

Schitterende Pleat lampen van Hollands Licht

De benadering van Hollands Licht op verlichting is uniek en verfrissend. Het spel van licht en donker is door de eeuwen heen altijd een inspiratiebron geweest voor kunstenaars en ontwerpers. Dat is het ook nog steeds voor Hollands Licht. Het spel van licht en donker zie je prachtig terug in de Pleat collectie van Hollands Licht. De plooien van de lamp laten het licht op magische wijze door en zorgen ervoor dat het doek van de kap ook volledig transformeert van kleur. Het is daarnaast ook gaaf om de Pleat hanglampen van Hollands Licht met elkaar te combineren. Hang bijvoorbeeld de Pleat 50 hanglamp naast een Pleat 75 hanglamp om te spelen met kleur en grootte en tegelijkertijd elegant te blijven.

Hollands Licht Pleat en Flinders

Flinders is officieel dealer van Hollands Licht. Dat betekent dat wij alle producten uit de Pleat collectie van Hollands Licht kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.