De geschiedenis van Hollands Licht

“Ik schilder geen koeien, maar licht”, zei een Hollandse schilder ooit. Hollands Licht erkent het spel van licht en donker en dit is daarom ook altijd hun inspiratiebron geweest. Sinds 1968 biedt Hollands Licht al lichtoplossingen voor zowel particuliere inrichtingen als projectmatige interieurs. Lampen zijn bij Hollands Licht niet alleen esthetisch heel aantrekkelijk, maar de toepasbarheid van de lamp staat ook centraal. Ze nemen zowel bekende ontwerpers als aankomend talent onder hun vleugels die het talent dat Holland rijk is presenteren. Het streven van Hollands Licht is het ontwikkelen van tijdloze en gebruiksvriendelijk producten. De combinatie van vakmanschap, creativiteit en kennis zorgen dat het doel haalbaar is. In de Axle collectie van Hollands Licht heb je de keuze uit zowel LED als retrofit. Hollands Licht blijft zich in zowel design als technologie ontwikkelen. Voor iedereen wat wils dus!

Hollands Licht met Alex de Witte

Als we het hebben over vakmanschap, dan staat Alex de Witte hoog op het lijstje. Alex en glas gaan namelijk hand in hand. Hij werkt er al jaren mee en is bekend geworden met zijn Bubble lamp. De Axle collectie voor Hollands Licht is voortgekomen uit de vakkundige studie waarbij de designer het licht wilde breken door middel van verschillende lagen glas. Het elegante en comfortabele design dat hieruit voort is gekomen, is flexibel en complimenteert elk interieur. De lampen verschillen daarnaast niet alleen in formaat, maar ook in shape. Combineer bijvoorbeeld de Axle hanglamp LED large met een Axle hanglamp LED small en een Axle hanglamp LED medium voor een stoer, speels en tijdloos design. Weet jij al welke hanglampen uit de collectie je wilt combineren? Of hang jij deze eyecatchers individueel op?

Hollands Licht Axle en Flinders

Flinders is officieel dealer van Hollands Licht. Dat betekent dat wij alle producten uit de Axle collectie van Hollands Licht kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.