Functionals stoelen

Heb je een tafel aangeschaft, maar ben je nog op zoek naar een stel stoelen? Wie weet heb je überhaupt nog geen (nieuwe) tafel en kun je je in elk geval laten inspireren door de collectie Functionals stoelen. Deze collectie bestaat uit verschillende stoelen die je kunt plaatsen bij een passende tafel, of bijvoorbeeld in de werkkamer. Weet jij al waar je ze voor gaat gebruiken? Een mooi voorbeeld is de Functionals Wendela stoel bruin. Hij is 42 centimeter breed, 48 centimeter diep en 79 centimeter hoog. De zithoogte bedraagt 45 centimeter. Een buitengewoon detail: de bovenkant van het onderstel zie je terug in de zitting en onder de poten zitten dopjes in dezelfde kleur als de zitkuip. Serener heeft oog voor detail, dat blijkt wel. Wil je meer Functionals stoelen bewonderen? Wij houden je niet tegen, hoor.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Functionals

Functionals is een oer-Hollands merk dat in maart 2009 werd gelanceerd. Ad en Simon van Esch zijn de oprichters van Functionals. De heren zijn tevens eigenaar van designlabel Van Esch dat zich sinds 1972 heeft gespecialiseerd in producten voor thuis en bedrijfs-entrees. De missie van Functionals is om design producten te presenteren die antwoord geven op een duidelijke behoefte, die het oog verrukken en de tand des tijds doorstaan. Functionals producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, ze zijn bijzonder vakkundig gemaakt. De ontwerpers van Functionals streven allemaal naar ouderwets vakmanschap. Door te werken met materialen als staal, hout, leer en stof krijgen de producten een architectonische, industriële look, die zich onderscheidt door bijzondere details. Functionals kenmerkt zich door elegante eenvoud. Het is geen bedrijf dat meedeint op kortstondige trends

Fraaie Functionals stoelen

Of je nu een of vier stoelen koopt, het is in elk geval handig om de afmetingen in je achterhoofd te houden. Je moet er wel zeker van zijn dat ze ook passen onder je (eet)tafel of bureau. We hebben je al voorgesteld aan de bruine variant, maar de Functionals Wendela stoel zwart moet je ook gezien hebben. Net als bij het bruine exemplaar, is deze stoel verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren onderstellen. De stoel ziet er eigenlijk uit alsof je haar al jaren kent. Deze royale en comfortabele zitkuip zit goed vast aan het onderstel dat de vier poten nog eens extra kruist voor stevigheid. Hoe dan ook, op deze stoel zit je goed én vertrouwd). De Functionals stoelen voelen zich eigenlijk overal thuis, maar je zou ze een mooi plekje kunnen geven bij de Lloyd tafel van Functionals bijvoorbeeld.

Functionals stoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Functionals. Dat betekent dat wij alle Functionals stoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Functionals stoelen en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Functionals stoel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.