Functionals Miller

Bij de Functionals Miller collectie staat comfort hoog in het vaandel. Deze collectie maakt je blij met fauteuils en een bijpassende voetenbank. Elegant en tijdloos zijn de kernwoorden waarmee je de Functionals Miller serie goed kunt omschrijven. Een fauteuil waar je geen genoeg van kunt krijgen is de Functionals Miller fauteuil. Er zit een bijzonder verhaal achter deze beauty. Elk fauteuil is namelijk door een zadelmaker gestikt en gepolijst. Dit Duitse leer is van hoge kwaliteit en wordt met het jaar mooier. Voor welke (kleur)variant je ook kiest, op deze fauteuil zit je in elk geval goed én comfortabel. Wat wil je nog meer? Door het prachtige design, is deze stoel echt een plaatje om naar te kijken. We laten je graag kennismaken met nog meer blikvangers van Functionals. 

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

De geschiedenis van Functionals

In maart 2009 werd het merk Functionals gelanceerd. De oprichters van dit oer-Hollands merk zijn Ad en Simon van Esch. De broers zijn ook eigenaar van het designlabel van Esch dat zich sinds 1972 heeft gespecialiseerd in producten voor thuis en bedrijven. De missie van Functionals is om designproducten te presenteren die antwoord geven op een duidelijke behoefte, die een lust voor het oog zijn en de tand des tijds kunnen doorstaan. Functionals producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, want ze zijn bijzonder vakkundig gemaakt. De ontwerpers van Functionals streven allemaal naar ouderwets vakmanschap. Door te werken met materialen als staal, hout, leer en stof krijgen de producten een architectonische, industriële look, die zich onderscheidt door bijzondere details. Deze kenmerken vind je onder andere terug in de Functionals Miller serie.  

Comfortabel zitten met Functionals Miller fauteuils

Voor welke fauteuil je ook kiest, je weet hoe dan ook zeker dat je goed zit. De Functionals Miller fauteuil hoog draagt daar ook graag een steentje aan bij. Deze fauteuil is eigenlijk het vervolg op het succes van de designklassieker: de Miller fauteuil. Om het voor jezelf nog wat aangenamer te maken, kun je kiezen voor een bijpassende voetenbank. De Functionals Miller voetenbank bied je net dat beetje extra comfort en ontspanning tijden het lezen van je favoriete boek of het kijken van je lievelingsfilm. Naar welk(e) fauteuil of voetenbank je voorkeur ook uitgaat, is het in elk geval handig om te weten dat ze zijn gemaakt van leer, multiplex en staal. Zwart, donkerbruin, cognac en naturel zijn de kleuren waarin deze prachtexemplaren verkrijgbaar zijn. Heb jij al een mooie variant op het oog?

Functionals Miller bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Functionals. Dat betekent dat wij alle Functionals Miller producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Functionals en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Functionals, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.