Functionals tafels

Een Functionals tafel is, zoals de naam zegt, functioneel. Door een speciale constructie blijven de vier poten altijd op de grond staan. Zelfs als de ondergrond ongelijk is. Geen gedoe met kartonnetjes onder de poten schuiven dus. Of eten dat van de tafel rolt. Een tafel van Functionals is daarnaast gemaakt van gepoedercoat aluminium en staal en is daarom makkelijk af te nemen. Bovendien zijn er zowel tafels voor binnen als buiten. Maar de Functionals tafels zijn niet alleen functioneel. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren. Neem de Functionals Lloyd Table tafel met hoogte 76 cm 230x80, die je kunt krijgen in onder andere mintgroen, lichtblauw en roestoranje. Ook voor het werk is er een tafel van Functionals: de Functionals Lloyd Work tafel 140x70.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-11 van 11 producten Sorteren op 1-11 van 11 producten Terug naar boven

Functionals

Functionals is een oer-Hollands merk dat in maart 2009 werd gelanceerd. Ad en Simon van Esch zijn de oprichters van Functionals. De heren zijn tevens eigenaar van designlabel Van Esch dat zich sinds 1972 heeft gespecialiseerd in producten voor thuis en bedrijfs-entrees. De missie van Functionals is om design producten te presenteren die antwoord geven op een duidelijke behoefte, die het oog verrukken en de tand des tijds doorstaan. Functionals producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, ze zijn bijzonder vakkundig gemaakt. De ontwerpers van Functionals streven allemaal naar ouderwets vakmanschap. Door te werken met materialen als staal, hout, leer en stof krijgen de producten een architectonische, industriële look, die zich onderscheidt door bijzondere details. Functionals kenmerkt zich door elegante eenvoud. Het is geen bedrijf dat meedeint op kortstondige trends. Bekend is de Functionals Lloyd Table tafel met hoogte 76 cm 200x90. Deze tafel van Functionals is speciaal ontworpen voor het Lloyd Hotel in Amsterdam en daar dankt hij dan ook zijn naam aan.

Naar buiten!

Op zoek naar een tafel voor buiten, maar loopt je tuin of balkon schuin af? Geen zorgen, de Functionals Lloyd tafel outdoor 230x80 lost dat probleem voor je op. Hij zal namelijk altijd met zijn voeten op de grond staan. De tafel van Functionals staat breeduit en op zijn gemak tuintafel te zijn. Of het regent of de zon schijnt, je krijgt hem niet gek. Toch houdt de Functionals tafel meer van de warme zonneschijn, omdat je dan gezellig bij hem aanschuift. Met zijn lengte van 230 centimeter kan je zelfs met heel veel mensen bij hem aanschuiven. Ben je met wat minder mensen thuis, of heb je last van lange benen? Dan is de Functionals Lloyd tafel outdoor 200x90 ideaal. Deze Functionals tafel is namelijk net wat breder dan zijn broer. En wat dit sprookje nog mooier maakt: de tafels van Functionals zijn gemakkelijk af te wassen!

Functionals tafels: nóg meer soorten!

In de collectie tafels van Functionals zijn niet alleen eet-, werk-, en buitentafels te vinden. Ook voor andere functies zijn er tafels verkrijgbaar. Wil je bijvoorbeeld graag je modderige schoenen op een tafel leggen als je tv kijkt? Dan is de Functionals Lloyd Low salontafel 110x110 geknipt voor jou. Het maakt deze tafel namelijk niet uit hoe vuil je voeten zijn, hij weet dat je hem makkelijk weer kunt reinigen. De Lloyd Low salontafel van Functionals is het kleine broertje van de Lloyd eettafel van Functionals. Het bekende ontwerp dat werd gebruikt in het Lloyd Hotel te Amsterdam is nu met de salontafel ook op kniehoogte leverbaar. Ben je een echt feestbeest? Dan ben je zeker weten helemaal weg van de Functionals Lloyd Pub statafel 60x60. Deze lange hunk houdt namelijk wel van hapje en een drankje. Frituurhapjes, borrelnootjes, bier, wijn, hij krijgt er nooit genoeg van. Bovendien is deze Functionals tafel gek op aandacht. En dat verdient hij ook, met zijn spetterende looks en exotische tintjes.

Functionals tafel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Functionals. Dat betekent dat wij elke Functionals tafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke tafel van Functionals en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Functionals tafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.