Naar boven

Functionals

Functionals is een oer-Hollands merk dat in maart 2009 werd gelanceerd. Ad en Simon van Esch zijn de oprichters van Functionals. De heren zijn tevens eigenaar van designlabel Van Esch dat zich sinds 1972 heeft gespecialiseerd in producten voor thuis en bedrijfs-entrees. De missie van Functionals is om designproducten te presenteren die antwoord geven op een duidelijke behoefte, die het oog verrukken en de tand des tijds doorstaan. Functionals producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, ze zijn bijzonder vakkundig gemaakt. De ontwerpers van Functionals streven allemaal naar ouderwets vakmanschap. Door te werken met materialen als staal, hout, leer en stof krijgen de producten een architectonische, industriële look, die zich onderscheidt door bijzondere details. Functionals kenmerkt zich door elegante eenvoud. Het is geen bedrijf dat meedeint op kortstondige trends.

Functionals lampen: van tafellampen tot hanglampen

Wil je totaal andere Functionals lampen bezichtigen? De Functionals Mr. Ed tafellamp is zo’n blikvanger van Functionals. Hij heeft een bijzonder design en je kunt hem in het wit en zwart bestellen. Hoor je hem al roepen? ‘Aáááán tafel…’! Deze lamp geeft je precies het licht wat je nodig hebt aan tafel tijdens het eten. Wie weet ben je wel op zoek naar een totaal ander design, dan past de Functionals Luftschiff hanglamp misschien wel in jouw huis. Hij is niet heel erg op de voorgrond aanwezig, maar toch heel mooi én functioneel. Boven een brede eettafel voelt hij zich erg thuis door het design. Wie weet ben je simpelweg op zoek naar een vloerlamp. De Functionals Stocklamp vloerlamp geeft je graag het licht en de extra sfeer wat je interieur verdient.

Functionals lampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Functionals. Dat betekent dat wij alle Functionals lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Functionals en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Functionals lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.