Functionals Lloyd Outdoor

De Functionals Lloyd Outdoor collectie heeft alle kenmerken van de bekende Lloyd serie, maar dan voor buiten! Deze unieke collectie is ontworpen door de Nederlander Christoph Seyferth. In plaats van een complex verhaal met overbodige details, wil hij zijn ontwerpen voor zichzelf laten spreken. De functionaliteit en innovatie van het product staan hierbij hoog in het vaandel. Het kan dan ook niet anders dat de Functionals Lloyd tafel outdoor 230x80 de uitkomst is van deze filosofie. Het is een strakke tafel zonder poespas. Door een speciale constructie blijven de vier poten altijd op de grond staan, zelfs als de ondergrond ongelijk is. Nooit meer gewiebel of gedoe met bierviltjes onder de poten met de Functionals Lloyd Outdoor collectie!

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Functionals Design by Ad en Simon

Ad en Simon van Esch zijn de oprichters van Functionals. De heren zijn tevens eigenaar van designlabel Van Esch dat zich sinds 1972 heeft gespecialiseerd in producten voor thuis en bedrijfs-entrees. De twee broers namen het bedrijf Van Esch over van hun vader, die het bedrijf was begonnen in 1972. De missie van Functionals is om design producten te presenteren die antwoord geven op een duidelijke behoefte, die het oog verrukken en de tand des tijds doorstaan. Functionals producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, ze zijn bijzonder vakkundig gemaakt. De ontwerpers van Functionals streven allemaal naar ouderwets vakmanschap. Door te werken met materialen als staal, hout, leer en stof krijgen de producten een architectonische, industriële look, die zich onderscheidt door bijzondere details. Functionals kenmerkt zich door elegante eenvoud. Al deze elementen zijn ook terug te vinden in de Functionals Lloyd Outdoor serie.

Luxe in de tuin met de Functionals Lloyd Outdoor collectie

De producten uit de Functionals Lloyd collectie, waaronder de Functionals Lloyd tafel outdoor 200x90, zijn speciaal ontworpen voor het Lloyd Hotel in Amsterdam. Vandaar ook de naam. En net zoals je in een hotel iets meer luxe verwacht dan thuis, mag je dat van deze tuintafel ook verwachten. De Lloyd tuintafel van Functionals is gemaakt van aluminium en staal, wat de tafel bijzonder sterk maakt. Of het nou regent of de zon schijnt, een Functionals Lloyd Outdoor tafel krijg je niet klein. Toch houdt hij meer van dat tweede, want dan komt iedereen gezellig naar buiten. Om in stijl aan te kunnen schuiven, heeft de Functionals Lloyd Outdoor serie ook een prachtige bank: de Functionals Lloyd bank outdoor. De Functionals Lloyd Outdoor serie is verkrijgbaar in verschillende pasteltinten als mintgroen, wit en grijs. Welke uitvoering vind jij het mooist?

Functionals Lloyd Outdoor bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Functionals. Dat betekent dat wij elk Functionals Lloyd Outdoor product kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Functionals Lloyd Outdoor product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling klantenservice of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Functionals Lloyd Outdoor product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.