Naar boven

Over Frandsen

Het Deense familiebedrijf Frandsen is door Benny Frandsen opgericht met als doel verlichting te ontwerpen waarbij vorm en functie één geheel worden. De Ball hanglamp is het eerste ontwerp en ontwikkelt zich al snel tot een doorslaand succes. Door de eenvoudige vorm en prachtige afwerking wordt de Frandsen Ball serie vrijwel direct een internationaal icoon. Door de jaren heen blijft Frandsen voortbouwen op het ontwerp van de Frandsen Ball serie. Zo komt er ook een Ball wandlamp LED, de heruitgave van de ultieme designklassieker. Dankzij de ledverlichting is deze Frandsen wandlamp klaar voor de toekomst en kan de ‘gouwe ouwe’ nog vele jaren mee. Gelukkig maar, want de Ball staat bekend om zijn tijdloos design.  

Kun jij deze Frandsen wandlamp handelen?

Zoals gezegd heeft de Frandsen Ball serie een hele ontwikkeling doorgemaakt. Een van de resultaten daarvan is de Ball Handle wandlamp van Frandsen. Dit prachtexemplaar is, net als het origineel, ontworpen door Benny Frandsen. Dankzij de ‘handle’ kan de Frandsen wandlamp ook kantelen, waardoor je het licht goed kunt verdelen over de ruimte. De Ball Handle wandlamp van Frandsen heeft een diameter van 18 centimeter en een diepte van 27 centimeter. De snoerlengte is 200 centimeter. De wandlamp is gemaakt van metaal, en verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en koper. Welke kleur is jouw favoriet?

Frandsen wandlamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frandsen. Dat betekent dat wij iedere Frandsen wandlamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke wandlamp van Frandsen en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Frandsen wandlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.