Naar boven

Over Frandsen

Al sinds 1968 ontwerpt en produceert het Deense designmerk Frandsen fantastische verlichting. Benny Frandsen begon lampen te ontwerpen en startte zijn eigen bescheiden bedrijf op. De collectie lampen bestaat uit tijdloze designklassiekers en nieuwe ontwerpen. Van bureaulampen tot hanglampen: Frandsen heeft verlichting voor iedere ruimte in huis. Het bedrijf werd opgericht met als doel om verlichting te creëren waarbij vorm en functie één geheel worden. De Ball hanglamp is dan ook een echte klassieker en favoriet. Door de eenvoudige vorm en prachtige afwerking werd de lamp al snel een internationaal icoon. En deze lamp is tot op de dag van vandaag nog steeds een succes door de nieuwe varianten en kleuren die Frandsen blijft produceren.

Veelzijdige bureaulampen van Frandsen

De Pen bureaulamp van Frandsen is de perfecte toevoeging voor ieder(e) bureau of bijzettafel. De bureaulamp zorgt voor extra licht waar nodig, maar de lamp heeft ook een handig bakje aan de voet waar jij je pen of potlood in kwijt kunt. Het speelse design met ronde vormen zorgt voor meer sfeer in de kamer. Een bureaulamp nodig die flexibel en gemakkelijk van positie kan veranderen? Dan is de Frandsen Play bureaulamp iets voor jou. Met deze bureaulamp kun je alle kanten op. Leuk of serieus werk? De lamp schijnt je altijd bij. De voet, het snoer en het scharnier hebben dezelfde kleur als de kap. Door het functionele design is dit product al snel een onmisbaar item op je werkplek. En dat geldt eigenlijk voor alle bureaulampen van dit merk.

Frandsen bureaulampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frandsen. Dat betekent dat wij alle Frandsen bureaulampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact  met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Frandsen lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.