Naar boven

FÉST

2013 was het jaar waarin designmerk FÉST werd opgericht door Femke Furnée. Naast oprichter is zij ook ontwerper voor het Nederlandse FÉST. Vanaf dat moment was de designwereld een schitterend merk rijker die je veel mogelijkheden biedt voor in je woning. Femke was helemaal gek van design, maar vond de prijzen die ze hiervoor vroegen toch altijd erg hoog uitvallen. Dit was voor een belangrijke aanleiding om een collectie met meubels, verlichting en woonaccessoires tegen een betaalbare prijs te maken en op de markt te brengen. Een schitterend resultaat, vinden we bij Flinders. En met een knipoog naar de meubels van ruim een halve eeuw geleden. We hebben het dan over de jaren 50. Het Scandinavische design zit er ook wel in. En dat samen zorgt voor prachtontwerpen.

Sier je woning met FÉST verlichting

We stellen je graag voor aan de familie Geist. Deze familie bestaat uit een aantal tafellampen die in eerste instantie eigenlijk helemaal niet daarop lijken. Neem bijvoorbeeld de FÉST Geist tafellamp S. Het is net een kunstobject. Maar als je goed kijkt, zie je dat tussen de ronde platen een lichtbron verstopt zit. Hierdoor verspreidt hij een schitterende gloed. Hij heeft een breedte van 25 centimeter, gaat 10 centimeter de diepte in en is 27 centimeter hoog. Ben je op zoek naar een grotere tafellamp? Dan kun je beter kiezen voor de FÉST Geist tafellamp L. Het mag in elk geval duidelijk zijn dat voor welk item je ook gaat, de FÉST verlichting een positieve bijdrage levert aan welk interieur dan ook.

FÉST verlichting bij Flinders

Flinders is officieel dealer van FÉST. Dat betekent dat wij alle FÉST verlichting kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.