Naar boven

Design van FÉST

Het designlabel FÉST is in 2013 opgericht door ontwerper Femke Furnée. Zij is gek op design, maar niet zo’n fan van de hoge prijzen. Ze besloot daarom om zelf een merk te starten met mooie ontwerpen voor betaalbare prijzen. En wat is dat goed gelukt. De collectie van FÉST bestaat uit de meest fantastische designproducten, met een knipoog naar meubels uit de jaren 50. Ook voor strakke moderne vormgeving ben je bij FÉST aan het juiste adres. De FÉST Dunbar serie bijvoorbeeld bestaat uit banken met een haast minimalistisch design. Kleine onopvallende pootjes en grote, sterke lijnen zijn het credo. Bij FÉST kun je terecht voor de mooiste tijdloze meubels, waar je niet alleen vandaag maar ook morgen nog van zult houden.

Schotse verwijzingen

De FÉST Dunbar bank 3-zits lijkt op het eerste gezicht een vreemde eend in de bijt. Waar de andere FÉST banken neutraal van kleur zijn, is deze bank voorzien van een rode of donkergroene bekleding. Deze kleuren zijn echter niet willekeurig gekozen. Wanneer je rondloopt in het plaatsje Dunbar zie je namelijk veel huizen van rode baksteen staan, met rode pannendaken. Dit is vertaald in de rode bekleding. De groene bekleding verwijst naar de natuur rondom Dunbar, die er dankzij de beruchte Schotse regen florissant bijstaat. Je waant je met deze FÉST Dunbar bank dus echt midden in Schotland.

Ontspannen op de FÉST Dunbar bank

Wat is er nu fijner dan neerploffen op een heerlijk zachte bank? Dat vond FÉST ook, dus hebben ze zich voor 100% ingezet om een zo comfortabel mogelijke bank te ontwerpen. Het resultaat is de FÉST Dunbar bank geworden. Deze prachtige bank is in verschillende variaties verkrijgbaar, zoals de FÉST Dunbar bank met Longchair of de FÉST Dunbar bank met Longchair en hocker. Je hebt in totaal de keuze uit maar liefst zestien variaties qua vorm en formaat, en er zijn dertien soorten bekleding om uit te kiezen. Zo stel je zelf je ideale FÉST Dunbar bank samen.

FÉST Dunbar bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de FÉST Dunbar collectie. Dat betekent dat wij elke FÉST Dunbar bank kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de FÉST Dunbar  reeks en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je FÉST Dunbar bank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

FÉST
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Op voorraad