Fest Amsterdam Dunbar

Met een Fest Amsterdam Dunbar bank haal je een authentiek stukje Schotland in huis. Deze reeks banken is namelijk vernoemd naar het plaatsje Dunbar in de regio East Lothian. Deze stad in het oosten van Schotland grenst aan de ruige natuur, en dit zie je terug in het ontwerp van de Fest Amsterdam Dunbar bank. Zo heeft de Dunbar bank met Longchair een robuuste uitstraling, vergelijkbaar met de woeste kustlijn aan de rand van de stad. Maar vergis je niet: op deze Fest Amsterdam Dunbar bank zit je heel wat comfortabeler dan op een rotsblok. Door de zachte bolle kussens waan je je eerder op een tropisch strand dan onder de grijze Schotse hemel. Het enige wat je daar misschien nog aan herinnert is de lichtgrijze bekleding. Maar neem je plaats op deze Fest Amsterdam Dunbar bank, en sluit je je ogen, dan doet dat er allemaal niet meer toe. Je zit zó lekker, dat je misschien wel meteen in slaap valt.

Design van Fest Amsterdam

Het designlabel Fest Amsterdam is in 2013 opgericht door ontwerper Femke Furnée. Zij is gek op design, maar niet zo’n fan van de hoge prijzen. Ze besloot daarom om zelf een merk te starten met mooie ontwerpen voor betaalbare prijzen. En wat is dat goed gelukt. De collectie van Fest Amsterdam bestaat uit de meest fantastische designproducten, met een knipoog naar meubels uit de jaren 50. Ook voor strakke moderne vormgeving ben je bij Fest Amsterdam aan het juiste adres. De Fest Amsterdam Dunbar serie bijvoorbeeld bestaat uit banken met een haast minimalistisch design. Kleine onopvallende pootjes en grote, sterke lijnen zijn het credo. Bij Fest Amsterdam kun je terecht voor de mooiste tijdloze meubels, waar je niet alleen vandaag maar ook morgen nog van zult houden.

Schotse verwijzingen

De Fest Amsterdam Dunbar bank 3-zits lijkt op het eerste gezicht een vreemde eend in de bijt. Waar de andere Fest Amsterdam banken neutraal van kleur zijn, is deze bank voorzien van een rode of donkergroene bekleding. Deze kleuren zijn echter niet willekeurig gekozen. Wanneer je rondloopt in het plaatsje Dunbar zie je namelijk veel huizen van rode baksteen staan, met rode pannendaken. Dit is vertaald in de rode bekleding. De groene bekleding verwijst naar de natuur rondom Dunbar, die er dankzij de beruchte Schotse regen florissant bijstaat. Je waant je met deze Fest Amsterdam Dunbar bank dus echt midden in Schotland.

Ontspannen op de Fest Amsterdam Dunbar bank

Wat is er nu fijner dan neerploffen op een heerlijk zachte bank? Dat vond Fest Amsterdam ook, dus hebben ze zich voor 100% ingezet om een zo comfortabel mogelijke bank te ontwerpen. Het resultaat is de Fest Amsterdam Dunbar bank geworden. Deze prachtige bank is in verschillende variaties verkrijgbaar, zoals de Dunbar bank met Longchair of de Dunbar bank met Longchair en hocker. Je hebt in totaal de keuze uit maar liefst zestien variaties qua vorm en formaat, en er zijn dertien soorten bekleding om uit te kiezen. Zo stel je zelf je ideale Fest Amsterdam Dunbar bank samen.

Fest Amsterdam Dunbar bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Fest Amsterdam Dunbar collectie. Dat betekent dat wij elke Fest Amsterdam Dunbar bank kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Fest Amsterdam Dunbar  reeks en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Fest Amsterdam Dunbar bank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven