Naar boven

FÉST

De designwereld is sinds 2013 een geweldig merk rijker. In dit jaar zag designlabel FÉST het levenslicht, dankzij de filosofie van oprichter en ontwerper Femke Furnée. Als groot fan van design was ze vaak teleurgesteld over de prijzen die gevraagd werden voor producten. Ze besloot daarom om zelf een collectie betaalbare woonaccessoires en meubels te gaan ontwerpen. Het resultaat is een fantastische reeks designproducten, met een knipoog naar meubels uit de jaren 50. Je ziet dit bijvoorbeeld duidelijk terug in de Avenue bank 4-zits, waar ronde rolkussens dienst doen als armleuning. Deze elegante FÉST bank combineert het beste van toen en nu.

Op het randje

FÉST maakt meubels op het randje van retro en modern. In het ontwerp van de Edge bank 3-zits is dit randje letterlijk verwerkt. De bekleding van deze FÉST bank is rondom het frame en de kussens afgewerkt met een brede rand die de bank een speelse uitstraling geeft. De bank is verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen en de mooiste meubelstoffen en leersoorten. Je kunt aan deze FÉST bank dus echt je eigen persoonlijke draai geven. Wil je bijvoorbeeld een loveseat combineren met een hocker? Of wil je deze FÉST bank het liefst als hoekmodule? Kom dan zeker eens langs in de Flinders winkel. Hier kunnen onze interieuradviseurs je de verschillende opties, formaten en stofmogelijkheden laten zien en kunnen we je helpen bij je keuze voor jouw ideale FÉST bank.

FÉST bank Dunbar

De FÉST bank Dunbar is vernoemd naar het plaatsje Dunbar in Schotland. En denk je aan Schotland, dan denk je aan wilde natuur en regen. Dit zie je dan ook terug in de FÉST banken uit deze reeks, die een robuuste uitstraling hebben. In de Dunbar-serie heb je weer een uitgebreide keuze tussen verschillende modellen en afmetingen: zo is er de Dunbar bank 3-zits, de lounge-variant Dunbar bank met Longchair of de ultieme ontspanning met de Dunbar bank met Longchair en hocker. Deze FÉST banken ogen misschien stoer, maar hebben ook een zachte kant. Zo zacht zelfs, dat je niet meer wilt opstaan als je eenmaal zit. Ga jij de uitdaging aan?

FÉST banken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van FÉST banken. Dat betekent dat wij elke FÉST bank kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke FÉST bank en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je FÉST bank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.