Naar boven

FÉST tafels

De tafels van FÉST hebben stuk voor stuk een prachtig design. Neem bijvoorbeeld de FÉST Ray tafel 210x85. Deze eettafel is voorzien van een prachtig bamboe tafelblad met een lengte van 210 centimeter en een breedte van 85 centimeter. In combinatie met een luchtig en strak zwart stalen onderstel heeft de eettafel een prachtige Scandinavische en een ietwat industriële look. Je kunt er heerlijk lang aan tafelen met vrienden en familie, maar de tafel is ook geschikt om aan te werken. Het designlabel werd opgericht in 2013 vanuit een persoonlijke behoefte naar goed ontworpen meubilair zonder de high-end prijzen. Femke Furnée is de eigenaar van FÉST en besloot om het heft in eigen handen te nemen en zelf betaalbare meubelen en woonaccessoires te ontwerpen. Duurzaamheid, comfort en tijdloos design zijn de kernwaarden waar het merk bekend om staat.

Design van FÉST

Het merk FÉST is een prachtig Nederlands designlabel. De collectie van dit designlabel bestaat uit grote banken om goed op neer te ploffen, elegante stoelen en eettafels, fraaie verlichting en de leukste woonaccessoires. De producten zijn geïnspireerd op een Scandinavische woonstijl met af en toe een vleugje vormgeving uit de jaren 50. Het merk gelooft dat mooie, goed vormgegeven producten mensen blij kunnen maken. Daarom heeft het merk high-end design toegankelijk gemaakt voor een brede doelgroep. De eigenaar van het designlabel had namelijk de behoefte om betaalbare designmeubelen en woonaccessoires te ontwerpen. FÉST volgt de laatste trends, maar comfort, duurzaamheid en een tijdloos ontwerp staan altijd op de eerste plaats. Het doel van het merk is om meubelen en accessoires te produceren waar je gelukkig van wordt. Nu en in de toekomst.

FÉST tafels zijn gemaakt in Europa

De meubelcollectie van het designlabel FÉST wordt volledig geproduceerd in Europa. Een meerderheid van de productie vindt zelfs plaats in Nederland. Het merk heeft een eigen ontwerpersteam, maar nodigen daarnaast ook gastontwerpers uit. Als team streven zij ernaar om betaalbare producten te produceren met een high-end kwaliteit. Echter begon de oprichtster Femke Furnée met een container vol slecht gemaakte banken uit China die zij op de gok had besteld. Achteraf bleek dit een slecht idee en liep het uit op een fiasco. Ondertussen heeft haar bedrijf honderdtwintig verkooppunten in vijftien landen. Een enorm succes dus.

FÉST tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van FÉST. Dat betekent dat wij alle FÉST tafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van FÉST tafels gemiddeld met 6 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.