Design van Extremis

In 1994 is het Belgische designmerk Extremis opgericht. De oprichter is Dirk Wynants en zelf ontwerpt hij ook verschillende producten van dit merk. De ontwerpen van Dirk kregen veel aandacht en werden een groot succes. Hierdoor won hij ook vele prijzen. Het designteam van Extremis heeft een goed oog voor functionaliteit en is de trendsetter op het gebied van buitenmeubilair. Elk product staat in lijn met de kernwaarden van het merk: innovatie, materialen van goede kwaliteit en onderscheiding in ecologische aspecten. De Extremis Sticks scheidingswand breed gebogen 63x32 geeft elke ruimte een andere look. Voor in de zakelijke omgeving of voor thuis: overal is de scheidingswand toepasbaar. Heerlijk om je even af te zonderen als je daaraan toe bent.

Extremis scheidingswanden creëren ruimte

De scheidingswanden van Extremis zijn niet zo zwaar: dit maakt ze erg functioneel. Je kunt de scheidingswanden zelf verplaatsen zonder veel kracht nodig te hebben. Als in een hotel bijvoorbeeld alle vergaderruimtes vol zijn maar je toch graag een privémeeting wilt houden, is dit ideaal. Je verplaatst een paar wanden en je hebt een nieuwe ruimte gemaakt. Hier kun je verder vergaderen zonder gestoord te worden. De Extremis scheidingswanden zijn verschillend in vorm en grootte, maar heel makkelijk samen te combineren. Ben je benieuwd geworden en wil je wat advies over de scheidingswanden? Maak dan een afspraak bij ons voor wat extra interieusadvies.

Extremis scheidingswanden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Extremis. Dat betekent dat wij alle Extremis scheidingswanden kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.