Naar boven
Sorteren op

1-3 van 3 producten

Extremis design

Het Belgische designmerk Extremis is in 1994 opgericht door Dirk Wynants. En dat om voornamelijk zijn eigen ontwerpideeën werkelijkheid te maken. De ontwerpen van Dirk hebben veel bewondering gekregen. Extremis is bekend als het gaat om buitenmeubilair. Zij richten zich vooral op producten die mensen samen verbindt in de buitenlucht. Het merk heeft kwalitatief hoogwaardige designmeubels in haar assortiment. Functionaliteit speelt ook een grote rol bij elk van deze producten. De producten kenmerken zich verder door de verantwoordelijke manier van produceren. Het beperken van transportvolumes en afval is belangrijk voor het merk. Een populair product van Extremis is de Captain's Sliding tuinstoel. Het strakke ontwerp dat overal bij past en het ruime zitcomfort, maken de stoel een ultieme musthave.

Extremis tuinstoelen zijn onmisbaar

De Extremis tuinstoelen zijn niet alleen praktisch, maar zijn ook een genot om naar te kijken. De stoelen sieren elk(e) balkon, terras of tuin. De Extremis Captain’s Sliding collectie bestaat uit tuinstoelen in verschillende hoogtes en kleuren wat geen verschil maakt voor het zitcomfort. De hoge versie voor aan de bartafel terwijl de kinderen in de tuin spelen. De normale versie voor aan de eettafel die buiten staat vol met hapjes. De twee kleuren zijn wit en zwart die het strakke design benadrukken. Die het product overigens ook tijdloos maken. Iedere tuin houdt van de Extremis tuinstoelen: de functionele kunstwerken. Nodig snel heel de familie uit en laat iedereen genieten van het Belgische design in jouw tuin!

Extremis tuinstoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Extremis. Dat betekent dat wij alle Extremis tuinstoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.