Extremis, nuttig en noodzakelijk

Dit Belgische merk is gespecialiseerd in meubilair en accessoires voor buiten. Een collectie vol innovatieve producten. Extremis heeft namelijk als doel mensen te dienen, hun problemen op te lossen en de levenskwaliteit te verbeteren. Pas als ze het idee hebben dat een idee nuttig en noodzakelijk is, gaan ze het uitwerken en produceren. Een efficiënte houding die ze in het hele productieproces toepassen. Zo wordt er ook voor gezorgd dat het materiaal van de ontwerpen zo min mogelijk verspild wordt. De productie vindt in België zelf plaats en zo bestaat de collectie uit eerlijke eco-vriendelijke producten waar je jarenlang van kunt genieten. Het liefst samen, want ook dat vindt Extremis belangrijk. Ze zien hun ontwerpen als tools voor het samenzijn.

Extremis Inumbrina parasols zijn windbestendig

Een ander groot voordeel van dit ontwerp is dat deze het heel goed doet in de wind. En laten we eerlijk zijn, dat is vaak de grootste ergernis omtrent een parasol. Waar het oude systeem bij een windvlaag snel omvalt of soms zelfs wegwaait, blijft de Inumbrina stevig staan. Dit komt omdat het doek bijna platligt en zo nagenoeg geen wind vangt. Nog een voordeel: je hebt hierdoor zeventien procent meer schaduw. De parasol is in drie verschillende maten verkrijgbaar en daar is de Inumbrina parasol 250cm er een van. De grootste variant uit deze serie is de Inumbrina parasol 380cm. Je kunt bij ons meteen een bijpassende voet en hoes bestellen. Laat de zon maar komen en één ding is zeker: jij geniet heerlijk van het warme weer in de schaduw.

Extremis Inumbrina bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Extremis. Dat betekent dat wij alle producten uit de Extremis Inumbrina collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.