Extremis Sticks scheidingswand breed gebogen 63x32

pin to pinterest 1 / 14 pin to pinterest 1 / 14 € 883 Een andere uitvoering of grote bestelling? Kun je de gewenste uitvoering van dit product niet vinden? Of wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met Flinders Projects.
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Praktische informatie

De Extremis Sticks scheidingswand breed gebogen 63x32 is ontworpen door Hsu-li Teo en Stefan Kaiser.

De Sticks scheidingswand breed gebogen 63x32 van Extremis wordt gemaakt van naturelkleurig hout. De witte staven worden van fiberglas gemaakt. De wand heeft een breedte van 32 centimeter, een lengte van 63 centimeter en een hoogte van 182 centimeter. Hij weegt 20 kilo.

Specificaties

Afmetingen: (l) 63 x (b) 32 x (h) 5 cm
Ruimte: Alleen geschikt voor binnen
Materiaal: Hout
Merk: Extremis
Ontwerper: Hsu-li Teo
Downloads: Productinformatie
Montagehandleiding
Herkomst: België
Productsoort: Extremis scheidingswanden
Productfamilie: Extremis Sticks

Rick van Flinders vertelt:

Rick van Flinders vertelt:

Wanneer je de Sticks scheidingswand breed gebogen 63x32 combineert met de andere scheidingswanden van Extremis, kun je binnenshuis flexibel en naar eigen goeddunken elke kamer, hotellobby of kantoorruimte een andere look of indeling geven. Met Sticks creëer je je eigen ruimte telkens opnieuw. Je kunt met dit specifieke item zelfs een cirkel creëren met een diameter van 428 centimeter; daar heb je er wel 24 voor nodig, maar dan heb je ook wat.

Inspiratie

Inspiratie afbeelding voor positie 0 Inspiratie afbeelding voor positie 1 Inspiratie afbeelding voor positie 2 Inspiratie afbeelding voor positie 3 Inspiratie afbeelding voor positie 4 Inspiratie afbeelding voor positie 5 Inspiratie afbeelding voor positie 6 Inspiratie afbeelding voor positie 7 Inspiratie afbeelding voor positie 8

Tips, advies en trends

Woontrend: Natuurlijke materialen Woontrend: Natuurlijke materialen Ben je op zoek naar een sfeervol, tijdloos en allesbehalve saai interieur vol natuurlijke materialen? In deze woontrend ontdek je hoe je dat precies doet. Flinders trendrapport 2024 Flinders trendrapport 2024 Ben je benieuwd naar de woontrends van 2024? Download dan nu het Flinders trendrapport en ontdek de zes nieuwe trends met designitems die daar perfect bij Kleurtrend 2024: Peach Fuzz Kleurtrend 2024: Peach Fuzz De kleurtrend waar we in 2024 echt niet omheen kunnen: Peach Fuzz. Met al deze items dompel je je interieur onder in de perzikkleur. Dat wil jij toch ook? Meer inspiratie

Meer uit de Sticks serie

Logo van Extremis

Extremis staat bekend als trendsetter wanneer het gaat om buitenmeubilair. Het Belgische designmerk wil echter veel meer zijn dan een meubellijn alleen. Met hun producten richten zij zich op een ware levensstijl die erop gericht is mensen samen te brengen om van het leven te genieten. En dat lekker in de buitenlucht, wat wil je nog meer? De Extremis parasols geven je in elk geval schaduw die je op sommige momenten goed kunt gebruiken. En dat terwijl het ondertussen een genot is om naar ze te kijken. Het zijn net kunstwerken, maar dan wel heel functioneel. Ook kun je gerust je familie en vrienden uitnodigen voor een fijne barbecue of een heerlijke borrel. Extremis heeft namelijk picknicktafels in verschillende groottes, designs en kleuren waardoor er vast een exemplaar bijzit die je mooi vindt. Welk meubel zie jij graag buiten staan?

147 Sticks scheidingswand breed gebogen 63x32

Hartelijk dank, Sticks scheidingswand breed gebogen 63x32 is toegevoegd aan je winkelwagen.

Afrekenen