Design van Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn is een Deens familiebedrijf. Al de derde generatie van de familie staat inmiddels aan het hoofd. Er vind dan ook een mooie combinatie van traditie en moderniteit plaats. Aan de ene kant is er focus op het waarborgen van Deense designklassiekers en aan de andere kant is er veel ruimte om het werk van hedendaagse ontwerpers in de collectie op te nemen. Bij alle producten is er veel aandacht voor vakwerk en wordt er enkel gebruikgemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. De BK serie is een voorbeeld van een van de designklassiekers van hoge kwaliteit. Het feit dat er eigenlijk niet gekozen kan worden of deze meubels voor binnen of buiten zijn, geeft aan hoe allround en iconisch de ontwerpen zijn.

Multifunctioneel Carl Hansen & Søn BK design

Als je naar de vormen van deze serie kijkt, zal het je niet verbazen dat de serie ontworpen is door een architect. De architect Bodil Kjær was echter niet bezig met het creëren van sculpturale statements. Liever legde ze de focus op het vinden van functionele, economische en esthetische oplossingen. En dat is zeker terug te zien in deze serie. Het feit dat de meubels zowel voor binnen als buiten geschikt zijn is zeer functioneel en economisch ook nog eens voordelig. Houd je van strakke lijnen met een natuurlijke uitstraling in huis? Dan staat de BK10 indoor-outdoor stoel perfect aan je eettafel. Ben je ook op zoek naar comfortabele stoelen om lang in te tafelen op een mooie zomeravond, dan staat hij ook buiten helemaal goed. Schaf ook het CU BK10 zitkussen aan en je zit helemaal heerlijk, binnen of buiten, dat maakt niet uit.

Carl Hansen & Søn bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Carl Hansen & Søn. Dat betekent dat wij alle producten uit de Carl Hansen & Søn BK serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.