Zo oud als de weg naar Rome: Carl Hansen

Het begon allemaal in 1908. Carl Hansen begon een meubelmakerij in het plaatsje Odense in Denemarken. Inmiddels is Knud Erik Hansen alweer de derde generatie (en eigenaar) van het familiebedrijf, Carl Hansen & Søn. Het meubilair wat dagelijks wordt geproduceerd is ontworpen door toonaangevende Deense ontwerpers uit de jaren 1930 tot en met 1960. Toch is het ontwerp, de visie en het vakmanschap achter elk meubelstuk nog steeds net zo relevant als toen. Zo kwam er net na de Tweede Wereldoorlog een succesvolle samenwerking tot stand met Hans J. Wegner. Hij heeft talloze meesterwerken ontworpen voor dit merk. De combinatie van de nieuwste technologieën en technieken voor houtbewerking zorgt ervoor dat Carl Hansen meubels kan produceren die tot op de dag van vandaag populair zijn. De vakmensen werken allemaal met dezelfde visie waardoor elk houten meubelstuk met hoge kwaliteit de fabriek in Aarup verlaat.

Carl Hansen banken voor het hele gezin

Wij kunnen ons alles voorstellen dat je graag met het hele gezin op de bank kunt zitten. Met de CH104 bank van Carl Hansen is dat in elk geval mogelijk. Deze bank biedt ruimte voor minimaal vier personen, maar als je van knus houdt dan kun je er ook best met zijn zevenen op zitten. De bank is van hoogwaardige kwaliteit, gemaakt van de beste materialen en staat stevig op zijn pootjes door de sterke en stabiele constructie. Ga je liever voor een maatje kleiner? Dan is de Carl Hansen CH103 bank misschien wel wat voor jou. Hij is 219 centimeter breed, 77 centimeter diep en 71 centimeter hoog. Wil je hem naar je eigen wens laten bekleden? Je hebt de keuze uit verschillende soorten leer. Wie weet ga je toch liever voor een totaal ander (én kleiner) exemplaar, dan raden wij je aan om eens een kijkje te nemen bij de OW149-2 Colonial bank van Carl Hansen.

Carl Hansen banken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Carl Hansen. Dat betekent dat wij alle Carl Hansen banken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Carl Hansen banken en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een bank van Carl Hansen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.