Carl Hansen stoelen

Je kijkt je ogen uit wanneer je kennismaakt met de schitterende Carl Hansen stoelen. Ze eisen stuk voor stuk eigenlijk direct je aandacht op, want ze bevatten prachtige functionele ontwerpen. De familie Wishbone bestaat uit een reeks prachtige stoelen waaronder de Carl Hansen CH24 Wishbone stoel Classic Natural Paper Cord. Dit is een uniek design van de welbekende ontwerper Hans Wegner. Naast dat hij heerlijk zit, is het natuurlijk ook een plaatje om naar te kijken. Hij is in maar liefst twaalf varianten verkrijgbaar. Gaat je voorkeur uit naar een zwarte zitting? Dan is de Carl Hansen CH24 Wishbone stoel Classic Black Paper Cord iets voor jou. Hij voelt zich thuis in je woonkamer aan de eettafel, maar je kunt hem ook een mooi plekje geven in de werkkamer of slaapkamer. Ben je benieuwd naar de andere Carl Hansen stoelen? Wij kunnen ons er alles bij voorstellen! 

Sorteren op
Toon als:

1-23 van 23 producten

 1. Carl Hansen & Son CH24 Wishbone stoel Colours Natural Paper Cord
  Carl Hansen & Son CH24 Wishbone stoel Colours Natural Paper Cord
  Carl Hansen & Son CH24 Wishbone stoel Colours Natural Paper Cord
  € 773
 2. Carl Hansen & Son CH24 Wishbone stoel Colours Black Paper Cord
  Carl Hansen & Son CH24 Wishbone stoel Colours Black Paper Cord
  Carl Hansen & Son CH24 Wishbone stoel Colours Black Paper Cord
  € 862
 3. Carl Hansen & Son CH24 Wishbone stoel Colours White Paper Cord
  Carl Hansen & Son CH24 Wishbone stoel Colours White Paper Cord
  Carl Hansen & Son CH24 Wishbone stoel Colours White Paper Cord
  € 773

Zo oud als de weg naar Rome: Carl Hansen

In 1908 begon Carl Hansen een meubelmakerij in het plaatsje Odense in Denemarken. Inmiddels is Knud Erik Hansen alweer de derde generatie (en eigenaar) van het familiebedrijf. Carl Hansen & Søn is een feit. Het meubilair wat dagelijks wordt geproduceerd is ontworpen door toonaangevende Deense ontwerpers uit de jaren 1930 tot en met 1960. Toch is het ontwerp, de visie en het vakmanschap achter elk meubelstuk nog steeds net zo relevant als toen. Zo kwam er net na de Tweede Wereldoorlog een succesvolle samenwerking tot stand met Hans J. Wegner. Hij heeft talloze klassiekers ontworpen voor dit merk. De combinatie van de nieuwste technologieën en technieken voor houtbewerking zorgt ervoor dat Carl Hansen meubels kan produceren die tot op de dag van vandaag populair zijn. De vakmensen werken allemaal met dezelfde visie waardoor elk houten meubelstuk met hoge kwaliteit de fabriek in Aarup verlaat.

Carl Hansen stoelen van formaat

Ken je de familie CH88 al? Deze familie bestaat uit twee prachtige varianten: de CH88T Powdercoated stoel en de CH88P gestoffeerde stoel. Ze lijken sprekend op elkaar, maar hebben toch net hun eigen kenmerken. De stoel met de gestoffeerde zitting is eigenlijk een speciale variant uit deze familie. Deze stoel is ooit geïntroduceerd wegens de geboortedag van Hans J. Wegner honderd jaar geleden. De organische, ronde vormen in combinatie met eenvoud en strakke lijnen maken deze stoelen tot een plaatje om naar te kijken. Je kunt ze een mooi plekje geven rondom je eettafel, maar wie weet komen ze ook van pas in je werkruimte. De Carl Hansen CH33 stoel met zitkussen is een designklassieker die je niet alleen uitnodigt, maar ook ronde contouren en rechte lijnen bevat. In 2012 heeft er een herintroductie plaatsgevonden waardoor er een nieuw kleurenpalet beschikbaar kwam. Een stoel die je absoluut niet mag missen is de CH20 Elbow stoel.

Carl Hansen stoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Carl Hansen. Dat betekent dat wij alle Carl Hansen stoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Carl Hansen stoelen en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stoel van Carl Hansen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven