Bolia Forma

Forma zou in niemands collectie meer mogen missen. Je vindt in de Forma collectie van Bolia niet alleen tafelgerei, maar ook prachtige vazen en schalen. En wat hebben de verschillende items in deze collectie met elkaar gemeen? Elk product combineert een vierkante onderkant met een ronde bovenkant. Dit maakt de desings speels, maar ook uniek en elegant. Zo zal de Forma bloempot medium eer doen aan al je bloemen, maar is hij zonder inhoud ook een kunstwerk om naar te kijken. En de Forma schaal zal voortaan bij elk diner de show stelen, omdat de fusie van vormen uniek en elegant is. De hele Forma collectie van Bolia bevat hoe dan ook echte eyecatchers ondanks de simpliciteit. De items zijn geïnspireerd op Japans design en gemaakt van handgemaakt, duurzaam steengoed.

Actie: korting tot 30% op een selectie van Bolia

Je ontvangt nu tot 30% korting op een deel van de collectie van Bolia.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-25 van 25 producten Sorteren op 1-25 van 25 producten Terug naar boven

Bolia en ontwerpstudio Ferriani Sbolgi

De Forma collectie van Bolia is ontworpen door de ontwerpstudio Ferriani Sbolgi. Hun ontwerptaal is gebaseerd op slanke silhouetten en strakke minimalistisch lijnen en details. Deze ontwerptaal is wat de Forma collectie definieert. De designs van het duo zijn niet onderhevig aan trends wat, samen met het hoogstaande vakmanschap, gepaard gaat met tijdloosheid. De designers trachten om met hun ontwerpen een bepaalde emotie teweeg te brengen bij de kijker en gebruiker. De designers pakken met elk nieuw ontwerp de kans om te experimenteren en vinden altijd iets bijzonders wat ze eraan kunnen toevoegen. Zo hebben alle producten uit de Forma collectie een ronde bovenkant en een vierkante onderkant. Dit maakt de collectie niet alleen uniek en gaaf om naar te kijken, maar houdt hem tegelijkertijd tijdloos en elegant.

Rustgevende Forma collectie van Bolia

Van vlaktes tot gebergten: de ontwerpen bij Bolia zijn geïnspireerd op de natuur. Eerlijke en duurzame materialen, met de hand omgetoverd tot tijdloze ontwerpen. De Forma collectie van Bolia is gemaakt van duurzaam steengoed en daarnaast ontwikkeld om eindeloos mee te gaan. Bolia wilt dat hun producten rust uitstralen in luxe ruimtes en dat is precies het gevoel wat de collectie je geeft. En tot rust komen in de hectische wereld waar we in leven, wie wilt dat nu niet? Als we het tempo van het leven namelijk niet meer kunnen bijhouden en de wereld met het uur sneller lijkt te gaan, dan voelen we ons aangetrokken naar alles wat langzaam gaat. Deze ingebouwde behoefte aan stilte beantwoordt Bolia onder andere met de Forma collectie.

Bolia Forma bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle producten uit de Forma collectie van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.