Naar boven

Design van Bolia

De designfilosofie van Bolia is het creëren van nieuw Scandinavisch design. Van een wereld van prachtige, ruwe gebergtes tot het warme beukenbos: ze worden bij Bolia geïnspireerd door de afwisselende natuur om ons heen. De inspiratie is eindeloos. Daarnaast gebruiken ze bij dit merk eerlijke materialen die met de hand tot stand komen. Met Bolia voeg je dus hoe dan ook een nieuwe Scandinavische beleving toe aan je woning. Daarnaast is de cultuur binnen Bolia ook een absoluut applaus waard. Om nieuw en vers talent in het zonnetje te blijven zetten, geeft Bolia jaarlijks het Bolia Design Award weg. Designmerk Bolia neemt creativiteit als uitgangspunt en door de goede samenwerkingen schrijven ze het volgende hoofdstuk van Scandinavisch design.

Ontwerpers en salontafels van Bolia

De ontwerpers van de salontafels voor Bolia delen allemaal dezelfde passie: Scandinavisch design. Daarnaast hebben de designers van deze collectie nog iets met elkaar gemeen. Door het juiste materiaal zijn de tafels voor een lange tijd te gebruiken. Dat komt goed uit, want wanneer je je bindt aan een tafel van Bolia wil je niet meer anders en er extra lang van genieten. Zo combineert het ontwerpersduo van de Plateau collectie tijdloze materialen met een aantrekkelijke en goede vorm zodat je het product lang in jouw interieur houdt. En zo vindt ontwerpersduo Anna Karnov en Clara Mahler van de Story collectie het belangrijk dat hun ontwerpen ook lang meegaan en flexibel zijn qua functie en esthetiek.

Bolia salontafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle salontafels van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.