Bolia Botanique

Welkom bij ‘New Scandinavian Design’ zoals Bolia het zelf zo mooi benoemt. De Botanique collectie van Bolia is daar een heel goed voorbeeld van. In de collectie zitten verschillende bloempotten. Groot of klein, breed of smal – alles komt aan bod. Je hoeft de bloempotten zeker niet alleen uit noodzaak aan te schaffen, want op zichzelf zijn ze eigenlijk al pronkstukken. Zet er meerdere bij elkaar in een hoek en creëer meer dimensie in je interieur. In de ene pot een grote opvallende plant, in de andere juist een wat simpeler exemplaar. Of ga juist helemaal all out met allemaal grote planten in verschillende potten? Je kunt eigenlijk alle kanten op met de Botanique plantenbakken van Bolia. Waar ga jij voor?

Actie: korting tot 30% op een selectie van Bolia

Je ontvangt nu tot 30% korting op een deel van de collectie van Bolia.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Botanique van Bolia: verantwoord design

Adem in, adam uit. Dit rustgevende gevoel is precies hetgeen dat Bolia als merk uitstraalt. De ontwerpen van Bolia zijn uniek, decoratief en bestaan uit verschillende materialen. Dit geldt niet anders voor de Botanique plantenbakken welke uit keramiek en staal bestaan. Een schitterende combinatie wel. De collectie is ontworpen door het Deense ontwerpersduo Granstudio. Zij halen inspiratie uit alles wat ze zien op de plekken die ze bezoeken. Volgens het duo zit goed design hem in de details: die moeten een product functioneler maken maar ook zorgen voor een glimlach op het gezicht van de eigenaar. Granstudio werkt maatschappelijk verantwoord en dat past perfect bij het duurzame karakter van Bolia.

Botanique potten van Bolia in alle soorten en maten

Een van de leukste eigenschappen van de Botanique collectie van Bolia is het verschil in hoogte dat je kunt creëren als je verschillende plantenbakken met elkaar combineert. Bijvoorbeeld door een gezellige plantenhoek te maken. Zet om te beginnen de Botanique plantenbak extra large van Bolia neer en vul deze met een mooie, grote plant. Daar omheen kun je spelen met de andere maten van de collectie. Nog een klein hoekje te vullen? Ga dan voor de Botanique plantenbak small grijs of de Botanique plantenbak medium zwart. Je zou eventueel zelfs nog het stalen frame onder de plantenbak weg kunnen halen om de bak te verlagen waardoor je nog meer kunt spelen met dimensie.

Bolia Botanique bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Bolia. Dat betekent dat wij alle producten uit de Botanique collectie van Bolia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.