Arco Base

Even helemaal terug naar de basis met de Arco Base collectie. Dat zou je denken misschien, maar niets is minder waar. Het zijn namelijk stuk voor stuk prachtexemplaren die om net wat extra aandacht vragen dan de gemiddelde tafel. De combinatie van de tafelpoten met het tafelblad maakt de Arco Base Oval tafel 240x105 bijvoorbeeld tot een echte eyecatcher. Het contrast tussen de tafelpoten en het blad zorgt hiervoor. De tafel ziet eruit alsof hij wel tegen een stootje kan, en of hij dat kan. De duurzame materialen zorgen ervoor dat je hem niet zomaar omver duwt. Dat is maar goed ook, want dan kun je tenminste met een gerust hard dineren. Voor de mensen onder ons met een groot gezin is de Arco Base tafel 280x110 misschien wel wat. Hij is net zo mooi, maar dan een slag groter. Laat het driegangendiner maar komen. Eet smakelijk! 

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Arco designmeubels

Zoals gezegd is Arco een geliefd Nederlands designlabel dat al meer dan 100 jaar prachtige designmeubels maakt. Alle designstoelen, -tafels en -kasten, die zowel thuis als op het werk van pas komen, worden geproduceerd in Winterswijk. Door op een vakkundige en innovatieve wijze te werk te gaan, besteedt Arco aandacht aan zowel het uiterlijk van een designmeubel als de functionaliteit en duurzaamheid daarvan. Het bedrijf hecht grote waarde aan een juiste materiaalkeuze en gebruikt ook steeds vaker lokale houtsoorten. Kortom, met veel liefde voor het meubelvak maakt Arco duurzame en technische hoogwaardige designmeubels, waar Nederland trots op mag zijn. De bijzondere Arco Base eetbank 200 cm is hier een uitstekend voorbeeld van!

Stijlvolle Arco Base meubels

Misschien dacht je dat deze collectie alleen uit tafels bestaat, maar er is meer. Arco heeft namelijk ook aan eetbanken gedacht. Zo kan de Arco Base eetbank 240 cm een perfecte match vormen met een van de Base tafels. Handig, toch? Voor welk meubel je uiteindelijk ook kiest, de meubels zijn zo stevig waardoor generatie op generatie ervan kan genieten. Om het sociale aspect te bevorderen, kun je natuurlijk ook kiezen voor de Arco Base Round tafel 160. Het is een plaatje om naar te kijken. Deze tafel vormt het vervolg op het immense succes van het rechthoekige ontwerp uit deze collectie. De grote broer van deze tafel is ook een schoonheid: de Arco Base Round tafel 180. De tafel komt goed tot zijn recht in de woonkamer, maar je kunt hem ook gebruiken als vergadertafel op de werkvloer.

Arco Base bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Arco. Dat betekent dat wij alle Arco Base producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke tafels uit de Arco Base collectie en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met één van de producten uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.