Arco meubelen

Arco, een Nederlands designlabel, maakt al meer dan honderd jaar prachtige designmeubelen voor in het huis en op het werk. Alle designstoelen, -tafels en -kasten worden geproduceerd in eigen land in Winterswijk. Altijd op een vakkundige en innovatieve wijze. Designlabel Arco let naast het uiterlijk van een designmeubel op functionaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf hecht grote waarde aan een juiste materiaalkeuze. Met veel liefde voor het meubelvak maakt Arco duurzame en technische hoogwaardige designmeubels waar Nederland trots op mag zijn. Beroemd zijn de Arco tafels, maar de stoelen, salontafels en bijzettafels mag je ook niet missen. Bekijk hieronder de gehele collectie van Arco en ontdek wat past bij jouw smaak.

Flinders is dealer van

Sorteren op

1-53 van 53 producten

Strakke Arco tafels

Bekende ontwerpen van Arco zijn onder andere de Café Chair van Jonathan Prestwich bekroond met de iF Gold Product Design Award 2012. Arco staat vooral bekend om haar prachtige tafels, eettafels, bijzettafels en salontafels waarvan de Slim Table van Bertjan Pot een goed voorbeeld is. En wat dacht je van de Nomad Tafel van Jorre van Ast? Deze tafel is eenvoudig demontabel en is volledig van hout gemaakt. De designmeubels van Arco zijn ontworpen door bekende ontwerpers als Willem van Ast, Dick Spierenburg, Bertjan Pot en Burkhard Vogtherr. In 2013 verscheen de Utensils familie, een serie van handige, kleinere tafels voor de momenten dat wonen en werken samengaan. Even een notitie maken, de laptop neerleggen of wat documenten doornemen, kortom het bekende multitasken dat overal in huis kan gebeuren. De Utensils bijzettafels hebben een organisch gevormd blad met afgeronde hoeken, staan op een elegante voet en zijn er in diverse hoogtes voor bij de bank, een fauteuil of de eettafel.

Zitcomfort van Arco

Naast mooie tafels heeft Arco ook stoelen en banken in haar collectie. De Arco Café serie is er eentje om te onthouden. Op een Café eetkamerstoel kun je namelijk urenlang dineren. Zijn 3D gebreide en semitransparante rughoes geeft de stoel een eigenwijze en warme look. Bovendien zorgt deze rug voor goed zitcomfort. De Café eetkamerstoel van Arco is gemaakt van massief beuken en verkrijgbaar in het wit, groen, zwart en morado. Andere populaire producten van Arco zijn de Frame stoel, Essenza tafel massief en de Deskbox tafel. De nieuwkomer van 2013 is de Replay slede stoel van Buckhard Vogtherr. Een prachtige stoel waar wij van Flinders veel van verwachten.

Arco en Jorre van Ast

Jorre van Ast begon in 2007 bij Arco waar hij de leiding nam over de ontwerpstudio. Sinds 2011 staat het meubelbedrijf onder leiding van Jorre. Hij bewaakt de stijl en kwaliteit en geeft deze op zijn persoonlijke wijze invulling. De meubelcollectie wordt momenteel - mede door hem - uitgebreid met markante, nieuwe ontwerpen, zoals de Nomad tafel. Het streven naar innovatie en duurzaamheid is een belangrijk leidraad net als het hoge kwaliteitsniveau en de ambachtelijke manier van werken. Op Arco mogen wij Nederlanders best een beetje trots zijn. Vind je ook niet? Het mag in elk geval duidelijk zijn dat voor welk product je ook kiest, je hoe dan ook een product in huis haalt waar je jarenlang plezier van hebt. 

Arco bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Arco. Dat betekent dat wij alle producten van Arco kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Arco en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Arco. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Arco producten veilig en vertrouwd online bestelt. Wij verzenden bovendien gratis in de Benelux.

Flinders klanten beoordelen de producten van Arco gemiddeld met 5 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 3 beoordelingen.

Naar boven