Naar boven
Sorteren op

1-36 van 38 producten

Strakke Arco tafels

Bekende ontwerpen van Arco zijn onder andere de Café Chair van Jonathan Prestwich bekroond met de iF Gold Product Design Award 2012. Arco staat vooral bekend om haar prachtige tafels, eettafels, bijzettafels en salontafels waarvan de Slim Table van Bertjan Pot een goed voorbeeld is. De designmeubels van Arco zijn ontworpen door bekende ontwerpers als Willem van Ast, Dick Spierenburg, Bertjan Pot en Burkhard Vogtherr. In 2013 verscheen de Utensils familie, een serie van handige, kleinere tafels voor de momenten dat wonen en werken samengaan. Even een notitie maken, de laptop neerleggen of wat documenten doornemen, kortom het bekende multitasken dat overal in huis kan gebeuren. De Utensils bijzettafels hebben een organisch gevormd blad met afgeronde hoeken, staan op een elegante voet en zijn er in diverse hoogtes voor bij de bank, een fauteuil of de eettafel.

Local wood collectie van Arco

Het Nederlandse Arco gebruikt voor de local wood collectie hout dat van lokale (Duitse) partijen komt. Samen met lokale partijen wordt deze collectie van grondstof tot productie in de fabriek gerealiseerd. Het hout dat ze gebruiken voor deze collectie is PEFC gecertificeerd. Dat betekent simpelweg dat dit hout uit duurzaam beheerde bossen komt. In deze gebieden wordt alleen gekapt wanneer hier duurzame redenen voor zijn. Hierdoor kan het wel zo zijn dat de houtkwaliteit verschilt. Zo kun je bijvoorbeeld meer noesten ontdekken of kunnen er grotere kleurverschillen zichtbaar zijn. Het belangrijkste doel is uiteindelijk dat dit Nederlandse merk door deze aanpak nauwelijks hout weggooit. 

Zitcomfort van Arco

Naast mooie tafels heeft Arco ook stoelen en banken in haar collectie. De Arco Café serie is er eentje om te onthouden. Op een Café eetkamerstoel kun je namelijk urenlang dineren. Zijn 3D gebreide en semitransparante rughoes geeft de stoel een eigenwijze en warme look. Bovendien zorgt deze rug voor goed zitcomfort. De Café Chair van Arco is gemaakt van massief beuken en verkrijgbaar in alle Arco beitskleuren. En de netjes zijn verkrijgbaar in de kleuren groen, zwart, bruin en grijs. Andere populaire producten van Arco zijn de Frame stoel, Essenza tafel massief en de Deskbox tafel. Deze ontwerpen kenmerken zich allemaal door een minimalistisch en functioneel design. 

Arco met Jorre van Ast en Jan Tichelaar

Jorre van Ast begon in 2007 bij Arco waar hij de leiding nam over de ontwerpstudio. Sinds 2011 staat het meubelbedrijf onder leiding van Jorre. Hij bewaakt de stijl en kwaliteit en geeft deze op zijn persoonlijke wijze invulling. In 2018 is Jan Tichelaar als managing director aan boord gekomen. Jorre en Jan worden ondersteund door een groep van vijftig vakmensen. De meubelcollectie wordt momenteel - mede door hem - uitgebreid met markante, nieuwe ontwerpen en samen maken ze meubels die zowel in privéruimtes als zakelijke omgevingen tot hun recht komen. Het streven naar innovatie en duurzaamheid is een belangrijk leidraad net als het hoge kwaliteitsniveau en de ambachtelijke manier van werken. Op Arco mogen wij Nederlanders best een beetje trots zijn. Vind je ook niet? Het mag in elk geval duidelijk zijn dat voor welk product je ook kiest, je hoe dan ook een product in huis haalt waar je jarenlang plezier van hebt. 

Arco bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Arco. Dat betekent dat wij alle producten van Arco kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Arco en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Arco. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Arco producten veilig en vertrouwd online bestelt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Arco gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 2 beoordelingen.