Naar boven
Sorteren op

1-22 van 22 producten

Arco designmeubels

Zoals gezegd is Arco een geliefd Nederlands designlabel dat al meer dan 100 jaar prachtige design meubels maakt. Alle design stoelen, tafels en kasten, die zowel thuis als op het werk van pas komen, worden geproduceerd in Winterswijk. Door op een vakkundige en innovatieve wijze te werk te gaan, besteedt Arco aandacht aan zowel het uiterlijk van een designmeubel als de functionaliteit en duurzaamheid daarvan. Het bedrijf hecht grote waarde aan een juiste materiaalkeuze en gebruikt ook steeds vaker lokale houtsoorten. Kortom, met veel liefde voor het meubelvak maakt Arco duurzame en technische hoogwaardige designmeubels, waar Nederland trots op mag zijn. De bijzondere Arco tafels zijn hier een uitstekend voorbeeld van!

Slimme Arco tafels

Arco tafels worden stuk voor stuk ontworpen door bekende designers van Nederlandse komaf. Zo heeft Bertjan Pot de Arco Slim tafel bedacht. Deze tafel is op het eerste gezicht rechttoe, rechtaan, maar heeft veel meer te bieden. De Arco Slim tafel is één van de dunste Arco tafels, maar kan tegelijkertijd met een enorm tafelblad worden geleverd. Wat dacht je van 240 of zelfs 280 centimeter breed? Net als andere Arco tafels, zoals de Arco Balance tafel en de Arco Leaf tafel rond, is de Arco Slim tafel verkrijgbaar in eikenfineer. Ook kun je kiezen voor een exemplaar met kleurlak. Hetzelfde geldt voor de Arco Slim+ tafel fineer, ook naar het ontwerp van Bertjan Pot. Met zijn maximale afmetingen van 360 centimeter breed is dit één van de allergrootste Arco tafels. Plek zat, dus!

Stoere Arco tafels

Niet alle Arco tafels zijn slank en elegant. Sommige zijn juist stoer en robuust, zoals de Arco Nomad tafel. Deze is ontworpen door Jorre van Ast en doet zijn naam eer aan, want zijn poten zijn gemakkelijk los te draaien zodat je hem kunt verplaatsen. Als een echte nomade! Één van de grovere Arco tafels is de Arco Essenza tafel massief. Zoals de naam al doet vermoeden heeft deze designtafel een puur uiterlijk en massief houten poten. Hij is prachtig, maar zijn omvang stelt weinig voor in vergelijk met de Arco Fat tafel. Dit is het dikkerdje onder de Arco tafels. Je kunt er heerlijk aan werken, studeren, eten of spelen. Het robuuste tafelblad staat in ieder geval stevig op zijn poten.

Arco tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Arco Dat betekent dat wij alle Arco tafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Arco tafels en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met één van de Arco tafels, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast Arco tafels heeft Flinders ook prachtige tafels van Hay, Kartell, Muuto en &tradition.