Arco banken

Met een Arco eettafelbank zit je altijd goed. Het Nederlandse merk Arco is namelijk typerend door het gebruik van lokaal hout met eenvoudige ontwerpen, die altijd van hoge kwaliteit zijn. Omdat verschillende grote namen in de designwereld zich hebben verbonden aan het merk Arco, is elke Arco eetbank een plaatje op zich. Ga bijvoorbeeld voor de Arco Slim eetbank 170. De houten eetbank is superdun, maar tegelijkertijd heel stabiel door de gebruikte constructie. Mooi in combinatie met de andere producten uit de Arco Slim collectie. De eetkamerbanken zijn bijzonder stijlvol voor wie eens wat anders wil dan een eetkamerstoel. De eetkamerbanken van Arco zijn een unieke vervanging van of aanvulling op eetkamerstoelen aan tafel. Zitten in stijl dus met een Arco eetkamerbank.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

Arco design

Arco is een geliefd Nederlands designlabel dat al meer dan 100 jaar prachtige design meubels maakt. Alle design stoelen, tafels en kasten, die zowel thuis als op het werk van pas komen, worden geproduceerd in Winterswijk. Door op een vakkundige en innovatieve wijze te werk te gaan, besteedt Arco aandacht aan zowel het uiterlijk van design meubels als de functionaliteit en duurzaamheid daarvan. En dat kun je ook weer terugzien in de Arco bank. Het bedrijf hecht grote waarde aan juiste materiaalkeuze en gebruikt steeds vaker lokale houtsoorten. Kortom, met veel liefde voor het meubel vak maakt Arco duurzame en technische hoogwaardige design meubels, waar Nederland trots op kan zijn. Iedere Arco bank is, met zijn unieke vormgeving, hier een uitstekend voorbeeld van!

Een houten eetbank van Arco

Een Arco bank kun je herkennen aan het natuurlijke gebruik van hout. Zo wordt er volop gebruik gemaakt van eikenfineer, maar ook van massief eiken. Met een Arco eettafelbank kun je van alles tegenkomen. En met een Arco bank ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit hout. Er wordt altijd gebruik gemaakt van natuurlijk materiaal, zoals het gebruik van leer als handgreep van een Arco bank. Kortom, met een Arco eetbank sla je in ieder geval de plank nooit mis. Omdat een Arco bank van een natuurlijk product gemaakt is, is elke bank weer verschillend. Maar juist dat maakt een Arco bank zo bijzonder. Je hebt in ieder geval altijd een uniek exemplaar. En wie wil dat nou niet in huis hebben staan?

Code groen met een Arco eetbank

Een mooi voorbeeld van een duurzame Arco bank is de Arco Base eetbank. Bij deze Arco bank wordt weer gebruik gemaakt van prachtige houtsoorten. Bij deze Arco bank zijn de originele houtkleuren nog steeds goed zichtbaar. Wat de bank net even extra bijzonder maakt. Deze robuuste, no-nonsense bank is gemaakt van hout uit de buurt van de Arco- fabriek en beton; duurzame materialen die tegen een stootje kunnen. Alle eetkamerbanken van Arco zijn uitsluitend gemaakt van FSC en PEFC gecertificeerd hout en dragen een STIP-keurmerk.Een Arco bank blijft een leven lang mooi en bijzonder. En als je op een Arco bank gaat zitten, gaat de tijd zo aan je voorbij.

Arco bank bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Arco. Dat betekent dat wij elke Arco bank kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Arco bank en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Arco bank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.