Actie: -20% op alles van WOOOD

Je ontvangt nu 20% korting op alle producten van WOOOD. De actie geldt t/m 28 november.

WOOOD design

WOOOD is een oer-Hollands merk dat haar producten laat maken door De Eekhoorn Dutch Furniture BV. Dat bedrijf heeft al meer dan 35 jaar ervaring als het gaat om meubels maken. Deze ervaring zie je duidelijk terug in de hoogwaardige kwaliteit van de producten van WOOOD. Hierin onderscheidt dit merk zich ook, want bij de producten wordt vooral gebruikgemaakt van massieve houten materialen die FSC-gecertificeerd zijn. Daarnaast komen ook gerecyclede materialen van hoge kwaliteit om de hoek kijken. Doordat dit Nederlandse merk vooral gebruikmaakt van neutrale kleuren, komen de producten in elk interieur tot hun recht.

WOOOD Bean collectie: een echte familiebank

Voor iedereen die houdt van lange avonden op de bank met het hele gezin is er de WOOOD Bean bank 4-zits. Deze bank is maar liefst 302 centimeter breed en biedt daarmee plaats aan maar liefst vier personen. Dankzij de grijze kleur is deze bank een allemansvriend: hij past in bijna elk interieur. Ben je fan, maar met net één man te veel? Wees niet getreurd, want ook daar heeft WOOOD over nagedacht. De Bean collectie bevat namelijk ook de bijpassende Bean poef. Zo kan iedereen comfortabel plaatsnemen. Het gerecyclede leer geeft de meubels een vintage uitstraling en maakt ze erg duurzaam. Over het gerecyclede leer zit een polyester laag. Deze laag zorgt ervoor dat de producten makkelijk te onderhouden zijn en minder snel beschadigen. Dit vertaalt zich dan ook in een langere levensduur. Extra lang genieten dus.

WOOOD Bean bij Flinders

Flinders is officieel dealer van WOOOD. Dat betekent dat wij alle WOOOD Bean items kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.