WOOOD banken

De collectie WOOOD banken biedt jou voldoende mogelijkheden om een bank naar jouw smaak uit te kiezen. Een bank moet dé plek voor jou vormen waarop je na een dag werken eens even lekker neerploft. Het is een aankoop die je niet vaak doet en daarom moet hij supercomfortabel zijn, lang meegaan en er het liefst ook nog mooi uitzien. Een WOOOD Bean hoekbank links is minimalistisch vormgegeven waardoor hij het in vrijwel elke ruimte goed doet. Door de keuze voor leer, krijgt hij een wat stoerdere look waardoor hij ook goed uit de voeten komt in een wat stoerder, industrieel interieur. Door de chaise longue heb je hoe dan ook genoeg ruimte om eens lekker op de bank te liggen en een momentje voor jezelf te pakken.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-27 van 27 producten Sorteren op 1-27 van 27 producten Terug naar boven

Alles over WOOOD

Als je de merknaam WOOOD ziet, denk je misschien direct aan meubels van alleen hout. Dat is toch echt niet het geval. WOOOD heeft een collectie met veel houten meubels, maar ook metalen en kunststof meubels komen aan bod. Leuk om te weten: WOOOD produceert meer dan de helft in Nederland. Maar waar komt het idee voor deze naam vandaan? Dat ligt eigenlijk vrij simpel, want de meubels zijn grotendeels van hout gemaakt en hebben het FSC certificaat. Dat betekent dat het hout afkomstig is uit bossen waar op een duurzame manier met het materiaal wordt omgegaan. Redenen genoeg om je keuze te laten vallen op een meubel van WOOOD.

WOOOD banken: ga jij voor leer of stof?

In de collectie van WOOOD vind je verschillende banken in de Bean serie. Een bank van leer of stof? Dat is de keuze die je dient te maken in deze serie banken. De stoffen variant is de WOOOD Exclusive Bean 3,5-zits ban. Deze bank heeft helaas geen chaise longue, maar biedt wel plek voor in elk geval drie mensen. Als je het extra knus wilt maken, kan een vierde persoon er ook nog wel bij. Door het design van deze bank nodigt hij je eigenlijk al direct uit om plaats te nemen. En wie wil dat nou niet op een bank met zo’n mooi design? Door de kleur en het design doen deze WOOOD banken het in veel verschillende woonkamers heel goed.

WOOOD banken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van WOOOD. Dat betekent dat wij alle WOOOD banken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.