Naar boven
Sorteren op

1-22 van 22 producten

Alles over WOOOD

Als je de merknaam WOOOD ziet, denk je misschien direct aan meubels van alleen hout. Dat is toch echt niet het geval. WOOOD heeft een collectie met veel houten meubels, maar ook metalen en kunststof meubels komen aan bod. Leuk om te weten: WOOOD produceert meer dan de helft in Nederland. Maar waar komt het idee voor deze naam vandaan? Dat ligt eigenlijk vrij simpel, want de meubels zijn grotendeels van hout gemaakt en hebben het FSC certificaat. Dat betekent dat het hout afkomstig is uit bossen waar op een duurzame manier met het materiaal wordt omgegaan. Redenen genoeg om je keuze te laten vallen op een meubel van WOOOD.

WOOOD banken: ga jij voor leer of stof?

In de collectie van WOOOD vind je verschillende banken in de Bean serie. Een bank van leer of stof? Dat is de keuze die je dient te maken in deze serie banken. De stoffen variant is de WOOOD Bean bank 4-zits. Deze bank heeft helaas geen chaise longue, maar biedt wel plek voor in elk geval vier mensen. Als je het extra knus wilt maken, kan een vijfde persoon er ook nog wel bij. Door het design van deze bank nodigt hij je eigenlijk al direct uit om plaats te nemen. En wie wil dat nou niet op een bank met zo’n mooi design? Door de kleur en het design doen deze WOOOD banken het in veel verschillende woonkamers heel goed.

WOOOD banken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van WOOOD. Dat betekent dat wij alle WOOOD banken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.