Naar boven

Herkomst van de statafel

Al is het niet duidelijk in welk land of door wie de statafel bedacht is, weten we wel waar de buiten statafels vandaan komen die we bij Flinders verkopen. Deze barkrukken zijn ontworpen in de meest toonaangevende landen als het gaat om design. Zo komt de collectie statafels voor buiten van Emu uit het originele Italië. Een collectie producten die je absoluut gezien moet hebben. Doordat ze er in verschillende kleuren en groottes zijn, zit er vast een exemplaar bij die jij mooi vindt. De statafel van Fermob die in wel 23 kleuren verkrijgbaar is, komt uit het kleurrijke Frankrijk. Fermob is niet voor niets specialist in tuinmeubelen en dat laat zich onder andere zien in het kwalitatief hoogwaardige materiaalgebruik, de enorme hoeveelheid kleuren en de uitgebreide collectie.

Statafels voor buiten: familievriendelijke grootte

Bij de statafel wordt er al snel gedacht aan een tafel met een klein en rond tafelblad waar maximaal wat nootjes en een paar glazen op passen. Gelukkig is het bekende designmerk Emu zeer (familie)vriendelijk geweest door een statafel te ontwerpen waar je met maar liefst zes personen aan kunt staan of zitten. De Emu Yard Counter statafel buiten 120x70 is daar een mooi voorbeeld van. Dit is een statafel waarmee je de warme zomeravond met je vrienden of familie tegemoet gaat. Natuurlijk kun je ook in je eentje genieten van de tafel. Ben je op zoek naar het complete plaatje? Bij Flinders hebben we prachtige tuinsets.     

Tuin statafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle buiten statafels van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar statafels van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.