Vipp

Het Deense Vipp ontwerpt, ontwikkelt en maakt alledaagse gebruiksvoorwerpen om iedere dag een stukje makkelijker te maken. De focus ligt bij Vipp vooral op de functie van een voorwerp en wordt daarom uitgebreid bestudeerd. Hoe houd je iets vast? Hoe gaat iets aan en uit? Hoe schijnt het licht? En vooral: hoe kan het beter? Al deze vraagstukken komen met hun liefde voor materiaal samen in een praktische en tijdloze collectie. Het minimalistische ontwerp heeft een bepaalde nostalgische elegantie en straalt nonchalante luxe uit. Doordat de producten niet trendgevoelig zijn, zijn deze gemakkelijk te combineren en zijn ze een echte toevoeging in vrijwel ieder interieur.

Vipp verspreidt licht met stijlvolle lampen

Waar de meeste lampen direct of verspreid licht geven, koos Vipp ervoor om het beste van die twee werelden samen te brengen. Daarom ontwikkelde Vipp een lampenkap met honderden kleine gaatjes. Zo is de Vipp526 hanglamp medium de perfecte lamp voor boven de eettafel. Met bijna 4000 kleine gaatjes in de lampenkap en een matglazen bodem verspreid deze hanglamp het licht over de gehele eethoek. Voor extra sfeer kun je het licht met de draaiknop op de lampenkap dimmen. Let er bij het aanschaffen van de lichtbron wel op dat deze inderdaad dimbaar is. Voor boven de bar, het kookeiland of een hele lange eettafel, is er de Vipp528 hanglamp small. Door zijn kleine formaat kun je er meerderen naast elkaar hangen en creëer je in een handomdraai een echte, warme cafésfeer.

Vipp lampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vipp. Dat betekent dat wij alle Vipp lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.