Vipp pedaalemmers

Bij het zien van een pedaalemmer van Vipp vallen alle andere prullenbakken in het niet. Deze stijlvolle pedaalemmers hebben een authentiek en toch modern ontwerp. De Vipp prullenbak onderscheid zich niet alleen in ontwerp maar ook in functie. Niet alleen is de prullenbak voorzien van een handige, uitneembare binnenbak maar de prullenbakken van Vipp zijn ook voorzien van een rubberen band die iedere vloer beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. Deze kanjers zijn zelfs fijn voor de neus, want door de luchtdichte deksel ben je helemaal verlost van nare geurtjes. En wie wil dat nou niet? Omdat deze pedaalemmers in vele formaten verkrijgbaar zijn, zal er altijd wel eentje zijn die bij je past. De originele pedaalemmer van Holger Nielson is omgetoverd tot een serie pedaalemmers die nu nog functioneler en doordachter zijn dan het origineel.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Form-follows-function filosofie van Vipp

Vipp is een kleinschalig, Deens familiebedrijf met een uitgebreid assortiment van tijdloze en duurzame meubels, modulaire keukens en accessoires met een minimalistische en moderne uitstraling. De collectie is het resultaat van de in 1939 ontworpen pedaalemmer van oprichter Holger Nielson. Hij ontwierp deze pedaalemmer voor in de kapsalon van zijn vrouw Marie. De pedaalemmer was een regelrechte hit en was al snel niet meer weg te denken uit de Deense huishoudens. Dochter Jette Egelund zag potentie in het merk en zorgde voor internationale bekendheid. Ze borduurde voort op de form-follows-function filosofie die haar vader toepaste voor de prullenbak. Vandaag de dag staat Jette samen met haar twee kinderen Kasper en Sofie aan het roer en varen ze voort op de koers van (groot)vader Holger Nielson. Vipp bestudeert en verbetert de functie van alledaagse gebruiksvoorwerpen zodat ze een leven lang mee gaan.

Een Vipp prullenbak in iedere ruimte

De pedaalemmer van VIPP komt in vele maten voor. De grotere formaten zoals de Vipp16 pedaalemmer 18 L zijn ideaal voor in de keuken. Een kleiner formaat, zoals de Vipp13 pedaalemmer 4 L heeft een diameter van 24,8 centimeter en een hoogte van 30,2 centimeter. Deze prullenbak kun je zelfs in het allerkleinste kamertje kwijt. Voor op de werkvloer is er de Vipp52 Office pedaalemmer 18 L. Deze heeft rubberen wielen en twee handvatten waarmee je de pedaalemmer gemakkelijk kunt verplaatsen. Handig als je halverwege of aan het einde van de werkdag je werkplek wilt opruimen. Rol de Vipp52 office pedaalemmer 18 L van plek naar plek en verzamel al het afval zonder jezelf een hernia te tillen. Op de Vipp52 office pedaalemmer 18 L na is iedere pedaalemmer van Vipp verkrijgbaar in het wit en zwart. Welke pedaalemmer kies jij?

Vipp pedaalemmers bij Flinders

Flinders is officieel dealer van VIPP. Dat betekent dat wij alle Vipp pedaalemmers kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.