Naar boven

Vibia verlichting

Vibia heeft de missie om het voor ieder individu makkelijker te maken zich te identificeren met de ruimte waarin men leeft of werkt door het leveren van de juiste verlichting. De ruimte waarin we leven heeft een grote invloed op hoe we ons voelen. De ruimte bepaalt of we kunnen werken, ontspannen, concentreren, genieten en nog veel meer. In de ogen van Vibia zoekt ieder individu naar een ruimte die iets zegt over de persoon zelf. En verlichting draagt in elke ruimte voor een groot deel bij aan het uiterlijk en de atmosfeer. Mooie woorden van Vibia, maar zeker met een kern van waarheid. Iedereen zoekt ruimtes waarin men zich thuis voelt. En dat verlichting hier een grote rol in speelt, is wel duidelijk. Dat het designlabel die ruimtes positief kan beïnvloeden, staat voor Flinders in ieder geval als een paal boven water.

Vibia Funnel: de perfecte wandlamp

Ken jij de Vibia Funnel wandlamp al? Wij stellen je graag voor aan deze bijzondere wandlamp. De lamp is ontworpen door Ramón Benedito. De wandlamp is verkrijgbaar in twee varianten: small en medium. De kleine variant heeft een diameter van 50 centimeter, een diepte van 16 centimeter en een wandoppervlakte met een diameter van 22,5 centimeter. Hij is leverbaar in de kleuren wit en goud. De grootste variant is verkrijgbaar in de kleuren, wit, chroom, zwart en rood. Als je deze lamp aanzet, lijkt het net of hij zweeft. Het licht komt uit het onderste gedeelte en schijnt naar boven. Hierdoor geeft het indirect licht waardoor de ruimte waarin deze lamp hangt meer sfeer krijgt. Weet jij al waar je deze lamp ophangt? De woonkamer, slaapkamer of toch een andere plek?

Vibia Funnel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vibia. Dat betekent dat wij alle lampen uit de Vibia Funnel collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp uit de Vibia Funnel serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp uit de Vibia Funnel collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Vibia Funnel gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.