Vibia Skan

Minimalisten opgelet: de lampen uit de Vibia Skan serie zijn er voor iedereen met een liefde voor eenvoud. Voor iedereen die gelooft in de schoonheid van het weglaten. Kortom, iedereen die gelooft in het motto ‘less is more’. De Skan hanglamp LED grafiet kan met zijn simplistische karakter juist een sterk beeld neerzetten in je interieur. Het dunne snoer van de lamp en zijn platte kap komen bijvoorbeeld mooi uit in een hoge ruimte, juist omdat de eenvoud dan alle aandacht krijgt. Toch behoefte aan iets meer volume? Of simpelweg iets meer licht? Hang deze hanglamp met meerderen in een groep. Bijvoorbeeld in een rechte lijn op verschillende hoogtes. Dit beeld doet denken aan een groep vliegende vogels, een rustgevend en toch speels tafereel.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Sfeervol Vibia

Vibia is een Spaans merk uit Barcelona. Het merk heeft een breed en divers aanbod van verlichting voor zowel binnen- als buitengebruik. De ontwerpen passen in de woon- of slaapkamer, maar zijn ook uiterst geschikt voor grote openbare ruimtes. Wat je ook zoekt, een kijkje in de collectie van Vibia is altijd een goed idee. Belangrijk voor het merk is, dat naast het ontwerp, de ervaring van het licht ook veel aandacht krijgt. De kleur, sfeer en lichtsterkte van een lamp is immers erg sfeerbepalend en kan een ruimte precies die functie geven die hij nodig heeft. Met behulp van verschillende internationale ontwerpers blijft het merk zich ontwikkelen om aan de wensen die er vandaag de dag spelen te kunnen voldoen.

Vibia vloerlampen in verschillende uitvoeringen

De Skan serie bevat naast de hanglampen ook twee vloerlampen die hun kracht vinden in de eenvoud van het ontwerp. Beide modellen beschikken over een interessant lijnenspel en zijn verkrijgbaar in de kleuren grafiet, rood en wit. De Skan 0250 vloerlamp LED versie heeft iets weg van een vogel zittend op een stok. Een ideale strakke en toch opvallende lamp voor naast de bank, fauteuil of aan een bureau. Meer een uplighter nodig? Een lamp die indirect licht geeft en zo een ruimte groter doet lijken, bijvoorbeeld in een donkere hoek of in een lange gang? Kies dan de Skan 0260 vloerlamp LED. Deze drie samengebundelde lijnen met aan elk uiteinde een ronde platte kap geven warm licht en dus veel sfeer.

Vibia Skan bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vibia. Dat betekent dat wij alle producten uit de Vibia Skan collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.