Naar boven

No-nonsense lampen van Tonone

Tonone staat voor no-nonsense producten met een moderne en industriële look en een mechanisch karakter. Dit Nederlandse designlabel is in 2013 opgericht door niemand minder dan Anton de Groof. Het ontwerpersteam van Tonone werkt samen met lokale ambachtsmannen. Hier worden de producten geproduceerd en kenbaar gemaakt aan de buitenwereld. Bij Tonone wordt er heel zorgvuldig en stap voor stap te werk gegaan. Dit geldt niet alleen voor het ontwerpen, maar ook voor het produceren van de lampen. Duidelijk is wel dat ze bij Tonone oog voor detail hebben. De lampen zitten boordevol details waar je niet omheen kunt. De uiteindelijke visie van Anton en zijn ontwerpersteam is dat traditionele mechanica en handwerk zowel een visuele als een functionele basis voor productdesign in een vernieuwend, modern jasje kunnen vormen. Tonone gaat logischerwijs dan ook helemaal mee in de tijd.  

De wingnut van de Tonone bureaulamp

We horen je denken, wat is een wingnut? Een wingnut is de ‘schroevendraaier’ waarmee je de Tonone bureaulampen op scharnierpunten kan verstellen. Hierdoor kan je de lamp zo verstellen op de manier die je fijn vindt. Dat kan van het kapje tot en met de voet van de steel. In de Tonone Bolt 2 arm bureaulamp met voet zit een speciale opbergplaats voor deze handige verstelsleutel. Je zal dus altijd weten waar die is en zo kan je optimaal genieten van je Tonone bureaulamp. Toch liever een kleiner model? Bekijk dan eens de Tonone Bolt 1 arm bureaulamp. De hele collectie bureaulampen van Tonone is gemaakt van aluminium en staal en hebben een industrieel karakter. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren: zwart, wit, crème, lichtgrijs, mosgroen, blauwe en oranje! Welke kleur kies jij?

Tonone bureaulampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tonone. Dat betekent dat wij alle bureaulampen van Tonone kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Tonone en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Tonone. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuwe lamp ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Tonone veilig en vertrouwd online bestelt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Tonone bureaulampen gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.