Tonone heeft oog voor detail

Dit Nederlandse bedrijf is in 2013 opgericht door Anton de Groof. Het merk is eigenlijk het antwoord op zijn vraag hoe hij zijn fascinatie voor traditioneel gereedschap en mechanica kan verwerken tot hoogwaardig design. Je ziet deze fascinatie niet alleen terug in het uiteindelijke ontwerp, maar ook in het productieproces. Tonone werkt samen met lokale ambachtsmannen om zo tot het beste resultaat te komen. Elke stap van het proces wordt met veel aandacht en oog voor detail gemaakt. Dit resulteert in een assortiment met uitgesproken en functionele producten. Dit zie je ook terug in de Beads serie. Deze serie lampen is multifunctioneel en is door zijn perfecte eenvoud een uitgesproken schoonheid.

Beads collectie: Tonone heeft aan alles gedacht

Omdat de Beads serie zo multi-inzetbaar is, heeft Tonone ervoor gekozen om verschillende modellen te produceren. Je kunt kiezen uit wel vijftien verschillende soorten. Een belangrijk detail waar je bij aankoop van deze lampen op moet letten, is de richting van de lichtbron. Soms schijnt deze naar boven en soms naar beneden. Neem bijvoorbeeld de Beads vloerlamp LED uplight. Deze vloerlamp schijnt zijn licht omhoog. Heel handig als je hem in bijvoorbeeld een donkere hoek zet of ergens anders indirect sfeerlicht wilt creëren. De Beads wandlamp LED 35 schijnt zijn licht juist weer omlaag. Perfect voor naast je bed bijvoorbeeld. Omdat je het licht kunt draaien, is het ook de perfecte leeslamp. Nog een handige functie van deze dienstbare lampen is dat je het licht kunt dimmen naar de sterkte die je wenst. Ook de stemming en sfeer liggen dus helemaal in jouw handen. Door het ontwerp en zijn eenvoud is de Tonone Beads serie een oplossing voor iedere situatie. De kleur van het licht heeft altijd veel invloed op de sfeer in huis en kan met de Tonone Beads collectie heel eenvoudig worden aangepast aan de gewenste situatie.

Tonone Beads bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tonone. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tonone Beads collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.