Tom Dixon Copper Shade

De Tom Dixon Copper Shade serie is het paradepaardje van dit Britse design label. Bijzonder aan deze prachtige verlichting is het dunne laagje koper aan de binnenzijde van de lampenkap, dat voor aangenaam schijnsel zorgt. Omdat de hanglampen uit de Tom Dixon Copper Shade serie in twee formaten verkrijgbaar zijn, kun je altijd een exemplaar vinden dat boven jouw eettafel of in de slaapkamer past. Ook kun je meerdere lampen uit de serie met elkaar combineren voor een geweldig effect. De Tom Dixon Copper Shade hanglamp 25 cm, bijvoorbeeld, leent zich met een diameter van 25 centimeter daar perfect voor. Hang drie of vijf van deze óf de bronzen variant, de Copper Bronze hanglamp 25 cm, bij elkaar en je huis zal nooit meer hetzelfde zijn!

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Tom Dixon gaat de wereld rond

Design label Tom Dixon is een authentiek Brits ontwerp- en productiebedrijf van voornamelijk meubels en verlichting dat in 2002 werd opgericht. Tom Dixon streeft naar continue innovatie en lanceert dan ook jaarlijks nieuwe collecties op de belangrijkste beurzen van Milaan, Londen en Parijs. Om de Britse meubelindustrie te laten herleven, is de collectie van Tom Dixon geïnspireerd op het Engelse erfgoed. En niet zonder succes! Met een Tom Dixon Copper Shade lamp, bijvoorbeeld, haal je iedere keer weer een eyecatcher in huis. Maar ook de tafellampen, vloerlampen hanglampen uit andere productfamilies van Tom Dixon mogen er zijn. Ze worden dan ook in meer dan 60 landen wereldwijd verkocht. Flinders is er trots op om officieel dealer te zijn van dit fantastische design label.

Kiezen uit de Tom Dixon Copper Shade serie

Gezien de afkomst van deze beroemde ontwerper zou je verwachten dat iedere Tom Dixon lamp een Engels tintje heeft, maar niets is minder waar. De verlichting is vooral theatraal en altijd aanwezig. Neem de Tom Dixon Copper Shade serie: deze lampen staan letterlijk bol van het licht! De Copper Shade hanglamp 45cm, bijvoorbeeld, is stoer en robuust en geeft een bijzondere glans aan je dag. Waar je hem ook hangt, je kunt niet om hem heen. Ben jij niet zo’n fan van de kopertrend, dan bevalt de Tom Dixon Copper Bronze hanglamp 45 cm je misschien beter. Deze heeft dezelfde vorm en afmetingen, maar is uitgevoerd in een goudtint. Beide uitvoeringen van de Tom Dixon Copper Shade lamp zijn gemaakt van koper en polycarbonaat, hebben een transparant snoer van maar liefst 250 centimeter lang en zijn 41 centimeter hoog.

De vloer op

Wil je juist op subtiele manier je woning een bijzonder detail geven? Kijk dan eens naar de vloerlampen uit de Tom Dixon Copper Shade serie. Als je één van deze prachtexemplaren op de grond zet, lijkt de kamer direct een stuk groter . De weerspiegeling van het licht in de Tom Dixon Copper Shade vloerlamp 45 cm geeft de ruimte bovendien een magisch tintje. Dankzij de meegeleverde rubberen ring blijft de lamp rustig op zijn plek staan. En ook voor dit product uit de Tom Dixon Copper Shade serie geldt dat je de keuze hebt uit twee kleuren: koper en brons. De Copper Bronze vloerlamp 45 cm is minstens zo mooi als zijn koperkleurige broer en even gemakkelijk te bedienen middels een aan/uit-schakelaar. Die haal je dus maar wat graag in huis.

Tom Dixon Copper Shade bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij elke Tom Dixon Copper Shade lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp uit de Tom Dixon Copper Shade serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Tom Dixon Copper Shade hanglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast de Tom Dixon Copper Shade serie heeft Flinders ook producten uit de Beat, Mirror Ball en Etch series.