Naar boven

Tom Dixon Bell

Bij aanschaf van een lamp uit de Tom Dixon Bell collectie kun je eventuele beveiligingscamera’s wel de deur uitdoen. Alle lampen uit de Tom Dixon Bell collectie hebben namelijk een spiegelende buitenkant. In het glimmende, bolvormige oppervlak van de Bell vloerlamp zie je alle objecten uit jouw kamer voorbijkomen. De vloerlamp is 170 centimeter hoog, zodat de kap van deze vloerlamp zich op perfecte ooghoogte bevindt. De lamp heeft een slank ontwerp, maar je hoeft niet bang te zijn dat hij omvalt. De basis van de lamp is namelijk extra zwaar gemaakt waardoor hij staat als een huis. Wil je meer over deze collectie lampen te weten komen? Bekijk dan het complete aanbod en ontdek welke lamp van Tom Dixon bij jouw interieur past. 

Tom Dixon

Tom Dixon is, niet geheel verassend, opgericht door Tom Dixon. Tom claimt zelf ‘per ongeluk’ designer te zijn geworden. Zijn jonge jaren bracht hij door in het Noorden van Afrika. Toen hij met zijn ouders naar Noord-Engeland verhuisde, belandde hij op een school waar men het niet al te nauw nam met het handhaven van orde. Terwijl het grootste deel van zijn klasgenootjes compleet van god los was, zocht hij zijn toevlucht in de kunsten. In een cursus pottenbakken op zijn middelbare school ontdekte hij zijn liefde voor het ontwerpen. Inmiddels is hij eigenaar van een van de meest succesvolle designlabels van dit moment en worden zijn producten verkocht over de hele wereld. Onder het label Tom Dixon produceerde Tom enkele lampen die nu al tot het rijtje van klassiekers mogen worden gerekend, zoals de Copper Shade en Mirror Ball. Wat ons betreft worden de lampen uit de Tom Dixon Bell collectie daar binnenkort aan toegevoegd.

Tom Dixon Bell lampen sieren je tafel

Is de Bell vloerlamp met zijn 170 centimeter wat aan de grote kant? Dan is de Bell tafellamp van Tom Dixon misschien wat voor jou. Deze tafellamp heeft dezelfde kenmerkende Bell, maar is slechts 44 centimeter hoog. Ideaal voor op het bureau of op de eettafel. Een bijkomend voordeel van de Bell tafellamp is dat hij verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen uit chroom, staal of messing. Zo is er altijd wel een Bell die bij jou past. Door het kleine formaat en de soort lamp verplaats je dit item eenvoudig naar de plek waar hij je goed van dienst kan zijn. Heb je al een mooi plekje in gedachte waar hij goed tot zijn recht komt?

Tom Dixon Bell bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tom Dixon Bell collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.