Thonet barkrukken

Als je het hebt over een Thonet barkruk, dan heb je het over krukken die ontworpen zijn met precisie en aandacht voor detail. Zo zijn de meeste barkrukken voorzien van een comfortabele rugleuning en voetensteun. Een groot deel van de Thonet barkrukken is gemaakt van duurzame materialen, zoals een buisvormig of houten frame en een rieten zitting en rugleuning. Een voorbeeld hiervan is de S32 VH barkruk 75 cm. De S32, ontworpen door Marcel Breuer, begon als een beroemde sledestoel en is inmiddels in meerdere uitvoeringen uitgebracht, waaronder deze stijlvolle barkruk. Hiernaast bevat het assortiment Thonet barkrukken een hoop andere designs van getalenteerde ontwerpers. Neem het aanbod rustig door en ontdek de perfecte design barkruk voor aan jouw bar of keuken.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Terug in de tijd met Thonet

Thonet heeft een noemenswaardige geschiedenis dat allemaal begint als één van de oudste familiebedrijven ter wereld in de meubelindustrie. Dat alleen al is een bijzonder feit waar het merk erg trots op mag zijn. Door hun lange bestaan, weet het merk traditioneel vakmanschap perfect te combineren met toekomstbestendige designs. De stoelen en barkrukken van Thonet zijn daar een perfect voorbeeld van. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Thonet 404 H barkruk. De kruk bestaat volledig uit gebogen hout, dat mogelijk gemaakt is door een techniek gevonden door Thonet zelf. De buigingen zorgen voor een ergonomisch gevormde zitting voor optimaal comfort. Daarbij heeft de kruk een moderne esthetiek dat helemaal past bij de huidige trends. Dit voorbeeld staat symbool voor elk Thonet item, waarbij traditie en moderne technologie perfect samenkomen.

Een Thonet barkruk: een mix van Bauhaus en landelijk

Heb jij een landelijke woonstijl of kan jouw interieur hier wel een vleugje van gebruiken? Zoek niet verder, want het karakter van Thonet barkrukken voldoet hier perfect aan. De landelijke stijl van Thonet barkrukken is geïnspireerd op de natuur en traditie, met warme kleuren en natuurlijke materialen. Deze barkrukken zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook comfortabel en duurzaam. Tegelijkertijd wekken de design barkrukken een Bauhaus uitstraling. De Bauhaus stijl is kenmerkend door een geometrische en functionele vormgeving met helderde lijnen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Thonet 118 HT barkruk. De minimalistische barkruk met rugleuning is de definitie van less is more. Kortom, de Thonet barkrukken gaan perfect op in meerdere woonstijlen en zijn hierdoor op een makkelijke manier te combineren.

Thonet barkrukken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Thonet. Dat betekent dat wij alle barkrukken van Thonet kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.