New Works Material

De Material collectie van New Works benadrukt de kracht van eenvoud. Meer is niet altijd beter en daar is deze collectie absoluut het bewijs van. De veelzijdigheid van materialen is wat deze collectie uniek maakt en waardoor er voor ieder wat wils tussen zit! Van de warmte van eiken en kurk en de ruwheid van beton en marmer tot de rijkdom van terracotta en de glans van geel staal. Deze collectie bevat het allemaal. De volledige Material collectie van New Works sluit daarnaast op elkaar aan waardoor de lampen niet alleen individueel, maar ook samen perfect tot hun recht komen in jouw interieur. Combineer bijvoorbeeld de Material hanglamp boven de eettafel met de Material wandlamp erachter op de wand. De mogelijkheden zijn eindeloos en de designs tijdloos dus neem gerust een kijkje.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Over New Works

New Works presenteert collecties die op het kruispunt staan van oud en nieuw, licht en donker, design en kunst. New Works eert al het materiaal dat gebruikt wordt en respecteert daarmee te allen tijde de natuur. Ze werken samen met artiesten en designers die hun obsessie voor detail delen en streven om nieuwe dingen te ontdekken. Ze fuseren traditionele ambacht met het experimenten in nieuwe technieken van over de hele wereld. Met hun roots in de hoofdstad van Denemarken verrast het ook niet dat New Works een hart voor Scandinavisch design heeft. De samenwerking van New works en Nørgaard en Kechayas spreekt daarom natuurlijk ook voor zich. De lampen collectie is hier een goed voorbeeld van.

New Works met Nørgaard en Kechayas

Nørgaard en Kechayas is absoluut een no-nonsense ontwerpersduo. Een geweldig origineel design heeft volgens het duo niks te maken met de prijs, maar wel met het vermogen van de maker. Waarbij Nørgaard de reflectieve geest is, voegt Kechayas de ‘just do it’ mentaliteit toe aan de samenwerking. Deze combinatie van individuen heeft gezorgd voor hun bekende naam in de Deense designwereld. Ze doen alles: ontwerpen van olifantenstoelen tot kameleonlampen. En nu dus ook de schitterende Material lampencollectie voor New Works. Alweer no-nonsense, maar dan met alle soorten materialen die je je maar kunt bedenken. Het design is flexibel en zal overal tot zijn recht komen waardoor de collectie perfect past bij dit duo.

New Works Material bij Flinders

Flinders is officieel dealer van New Works. Dat betekent dat wij alle producten uit de Material collectie van New Works kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.