New Works Tense

Met de Tense collectie van New Works bevind je je in de zevende hemel. Wanneer er namelijk een Tense lamp in welke ruimte dan ook hangt, is het net alsof er een zachte wolk door het raam naar binnen is gedreven. Panter en Tourron ontwierpen de lamp met een moderne constructie en het materiaal heeft naast zijn visuele zachtheid ook een geweldige duurbaarheid. En nog een pluspunt: de Tense lampen van New Works zijn 100% recyclebaar. Ook heeft de collectie een slanke LED lichtbron waardoor niet alleen het ontwerp modern is, maar ook de benadering naar verlichting. Oftewel: een wolk in een modern jasje. Daar wil jij ook wel even op zweven, toch?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Panter en Tourron en de Tense lamp

De studio van het Zwitserse duo Panter en Tourron brengt technologie, design en de samenleving samen. Met materiële en technologische innovaties zorgt het duo voor onverwachte ontwerpen en dat komt door een nieuwe visie op luxe. De heren hebben kortgeleden de Dezeen award gewonnen voor hun innovatieve Tense collectie voor New Works. Ze verleggen de grenzen van hedendaags design en dagen de regels en wetten omtrent design uit. De designs zijn altijd een visuele ervaring die gedreven wordt door materiaalonderzoek en technische innovatie. Alle kenmerken van het duo zie je duidelijk terug in de New Works lampen. Nieuw en nog niet eerder gezien, is deze lamp uniek en innovatief. De duurbaarheid van het papier lijkende materiaal maakt deze lamp licht en elegant.

Stijlvolle Tense lampen van New Works

New Works presenteert collecties die staan op het kruispunt van oud en nieuw, licht en donker, ontwerp en kunst. New Works en zijn sterke Scandinavische geschiedenis van vakmanschap en materialiteit vormt wie zij tot op vandaag de dag zijn. New Works blijft zichzelf altijd ontwikkelen en staat dus ook nooit stil. De ontwerpers en kunstenaar waar New Works mee samenwerkt, delen dezelfde fascinatie voor sculpturale vormen en eerlijk materiaal. De samenwerking van New Works en Panter en Tourron is daarom ook voor de hand liggend. Niet alleen het materiaal dat voor de collectie is gebruikt sluit bij de visie van New Works aan, maar ook de vorm van de Tense lamp valt volledig in dit straatje. Bekijk gerust eens de Tense hanglamp Ø120cm en Tense hanglamp Ø90cm.

New Works Tense bij Flinders

Flinders is officieel dealer van New Works. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tense collectie van New Works kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.