Montana wandkasten

Montana wandkasten zijn er werkelijk waar in alle soorten, maten en kleuren. Heb jij een duidelijk beeld van de wandkast die jouw interieur mag sieren? Dit ruime assortiment varieert van badkamersets en kapstokken tot wandkasten in tal van verschillende vormen. Door te kijken naar de plek waar de wandkast moet komen, kun jij een inschatting maken van welk exemplaar uit deze collectie hier goed bij past. Een perfect voorbeeld is de minimalistische, functionele Montana Cover wandkast. Deze kast oogt eigenlijk als een doorsneekast met twee deurtjes die dicht en open kunnen en dat terwijl je ondertussen toch echt een designstuk in huis haalt. Ideaal om je rommeltjes in op te ruimen en je kunt de Montana wandkasten eenvoudig op de hoogte hangen die je wenst in bijvoorbeeld jouw woonkamer, slaapkamer of werkkamer.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-11 van 11 producten Sorteren op 1-11 van 11 producten Terug naar boven

Over Montana

Het Deense merk draait vooral om één ding: het gedetailleerde wiskundige en filosofische principe. Zo baseert Peter J. Lassen de complexe berekeningen voor de totstandkoming van designmeubels op 5,7 centimeter. Uiteraard zit daar een heel logische gedachte achter, want alle elementen van een kast moet je met elkaar kunnen combineren. De collectie bestaat inmiddels uit kasten voor allerlei ruimtes, in veel diverse uitvoeringen en in tal van verschillende kleuren. Zo kunnen we wel zeggen dat je een kast eigenlijk naar je eigen smaak kunt personaliseren. Wanneer je een wandkast van Montana koopt, kies je voor functionaliteit, goede kwaliteit en duurzaam. Deze eigenschappen laten ook zien dat je mag verwachten dat je jarenlang plezier hebt van een kast van dit merk.

Montana wandkasten speciaal voor de badkamer

In de badkamer heb je vaak te maken met bijvoorbeeld crèmes, handdoeken en tandpastas die je liever niet in het zicht hebt. Dat moeten ze bij Montana ook gedacht hebben. Alle badkamersets bevatten namelijk een of meerdere kastjes waar je met een gerust hart je spulletjes uit het zicht kunt houden. Je kunt het zo groot uitpakken als je zelf wilt door voor een dubbele wandkast te gaan bijvoorbeeld. Neem de Montana Compile wandkast . Met een breedte van 69,6 centimeter, een diepte van 30 centimeter en een hoogte van 69,6 centimeter heb je in elk geval ruimte om het een en ander op te bergen. Voor degenen die wat minder ruimte hebben voor een van de Montana wandkasten, kan de Montana Mini wandkast open je misschien wel goed van dienst zijn.

Montana wandkasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Montana. Dat betekent dat wij alle Montana wandkasten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.