Sorteren op

1-3 van 3 producten

Design van Montana

Montana is een familiebedrijf dat uit Denemarken komt en is opgericht in 1982. Alle werknemers gaan er te werk met een inspirerende gedachtegang. Het doel van Montana is dan ook dat ze iedereen inspireren met hun creaties. Een bekende ontwerper van Montana is Peter J. Lassen. Met zijn kastensysteem zorgt hij ervoor dat je met zijn producten oneindig kan combineren. Montana vindt het belangrijk dat de producten praktisch en duurzaam zijn, maar ook dat ze er goed uitzien. Oftewel bij Montana wordt er eigenlijk continu gezocht naar de optimale combinatie van kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek. Stuk voor stuk zou je elk product van Montana in je huis willen hebben. Want alle kasten, spiegels, kapstokken, opbergbakken, stoelen en boekenkasten passen prachtig bij elkaar.

Montana kapstokken voor iedereen

Montana denkt natuurlijk aan iedereen. Dit is te merken aan de Montana Rack 6 kapstok. Maar wat heeft deze kapstok wel wat andere kapstokken niet hebben? We zullen het even uitleggen. Er worden enorm veel kapstokken met drie, vier of vijf haakjes gemaakt en verkocht, maar wat als je gezin uit zes personen bestaat? Het is dan vervelend als je één of twee haakjes te weinig hebt. Hier heeft Montana aan gedacht en daarom hebben ze deze kapstok met zes haakjes gemaakt. Superhandig dus voor de wat grotere gezinnen! Natuurlijk hoef je niet per se met zes personen te zijn om voor deze kapstok te kiezen, want hondenriemen en tassen blijven namelijk ook prachtig hangen aan de haakjes.

Montana kapstokken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Montana. Dat betekent dat wij alle Montana kapstokken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.