Naar boven
Sorteren op

1-36 van 36 producten

MiaCara voor elk interieur

Dit merk is een Duits familiebedrijf en het idee van de oprichters is ontstaan door hun gezinslid Cara. Deze labrador verdiende natuurlijk enkel het beste van het beste en haar baasjes waren niet tevreden met de producten die zij voor Cara aanschaften. Met het idee dat er meer mensen moeten zijn met dit gevoel besloten zij op de markt te brengen wat ze zelf zo misten. We hebben het dan over kwalitatief hoogwaardige producten die stijlvol genoeg zijn en zich zonder problemen kunnen mengen in het hedendaagse moderne interieur. Zo zijn de verschillende hondenmanden van dit merk een echte toevoeging aan de rest van je meubilair. De keuze uit verschillende materialen en kleuren maakt het zeker mogelijk voor jou om een exemplaar te vinden die bij jou thuis goed staat. 

Stijlvolle MiaCara hondenmanden met veel mogelijkheden

Een hondenmand hoeft natuurlijk niet altijd de klassieke vorm van een mand te hebben. Het gaat erom dat een hond lekker kan liggen en zich veilig en geborgen voelt. MiaCara weet dat gevoel met verschillende ontwerpen keer op keer te bereiken. Neem de Letto daybed hondenmand. Dit is een simplistisch exemplaar dat met zijn schuine houten pootjes een beetje een jaren vijftig gevoel met zich meebrengt. Een echt designstuk dat zelfs een Red Dot Design Award gewonnen heeft. Zit jouw hond graag op jullie bank en heb je het idee dat hij een eigen exemplaar erg zou kunnen waarderen? Ga dan voor de Brandina hondenmand medium. Een Scandinavisch geïnspireerd model dat in elk interieur tot zijn recht komt. Welk(e) mand, bed of bank je ook kiest voor je hond, met de hoogwaardige kwaliteit van MiaCara weet je zeker dat je hond lekker ligt.

MiaCara hondenmanden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MiaCara. Dat betekent dat wij alle MiaCara hondenmanden kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.