Naar boven

MiaCara krabpalen

Krabben hoort bij het gedrag van een kat. Niet hun allerleukste eigenschap, helemaal niet wanneer ze het aan je mooie meubels doen. Met een van de MiaCara krabpalen heeft je kat nu een eigen designstuk om zich op uit te leven. Omdat het belangrijk is een krabpaal zo neer te zetten dat de kat er altijd makkelijk bij kan, is het een uitkomst dat het merk esthetisch verantwoorde exemplaren heeft ontworpen. Neem de Torre krabpaal small. Dit is een simplistisch exemplaar waar de kat zich lekker in kan verstoppen of neervlijen op het bovenste plateau en als een koning of koningin op zijn of haar troon de boel in de gaten kan houden. En waar je kat natuurlijk die scherpe nagels in kan zetten.

Alles over MiaCara

Dit Duitse merk is gespecialiseerd in accessoires voor de kat of hond. Ze hebben een diverse collectie met kwalitatief goede producten die ontworpen zijn naar de behoeftes van de twee diersoorten. Maar ook aan de behoeftes van de baasjes is gedacht. Alle spullen zijn namelijk erg stijlvol vormgegeven zodat ze niet zullen misstaan in een huis dat met veel zorg en goede smaak is ingericht. Omdat de oprichters zelf dierenliefhebbers zijn, voel en zie je terug dat de producten met veel passie zijn gemaakt. En dat geldt ook voor deze serie krabpalen van MiaCara. Deze collectie maakt het eindelijk mogelijk voor je kat om zijn nagels in een designstuk te zetten zonder dat het jou verdrietig maakt.

MiaCara krabpalen met oog voor detail

Mocht je meerdere katten hebben of gewoon eentje die wel erg krabbehoeftig is, dan kan de Albergo krabpaal precies dat zijn wat jij nodig hebt. Wanneer je meerdere exemplaren aanschaft, kan je deze namelijk naast elkaar plaatsen of op elkaar stapelen. De krabpaal wordt zo eigenlijk een compleet krabmeubelstuk. De katten hebben zo verschillende hoekjes om zich te verstoppen en genoeg oppervlakte om hun nagels in te zetten. En het leuke is: door het strakke simplistische ontwerp heb je niet eens door dat het meubelstuk eigenlijk een accessoire voor je kat is. Je hebt er gewoon een mooie nieuwe kast bij. Wij zijn dan ook niet de enige die erg enthousiast zijn over dit ontwerp. Bij de German Design Awards in 2017 kreeg deze krapbaal namelijk al een speciale vermelding.

MiaCara krabpalen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MiaCara. Dat betekent dat wij alle MiaCara krabpalen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.