Naar boven

 

Interieuradvies naar jouw wens

Flinders biedt zeven dagen per week interieuradvies waar en wanneer jou dat uitkomt. In onze woonwinkel in Zaandam, vanuit je eigen huis of via onze digitale kanalen, de keuze is aan jou. Onze deskundige adviseurs helpen je graag met een verrassend interieuradvies. Zij maken jouw woondromen waar.

  • Productadvies (online) Bel, mail of chat met ons voor advies over je aankoop of specifieke productvragen.

  • Gratis interieuradvies (in de winkel) Krijg een vrijblijvend adviesgesprek van 45 minuten. Je ontvangt een ontwerpschets en productsuggesties waar je direct mee aan de slag kunt.

  • Totaal interieuradvies (aan huis of in de winkel) Kies voor een betaald, compleet en persoonlijk interieuradvies bij Flinders. Dit bestaat uit advies over indeling, kleuren, materialen, verlichting, ramen, muren en vloeren. Je ontvangt een compleet plan inclusief inrichtingsvoorstel, kleurplan, lichtplan, productsuggesties en styling. Koop je vervolgens bij ons het interieur (t.w.v. € 6.000+)? Dan brengen we het bedrag voor dit advies in mindering op het aankoopbedrag.

Kom met ons in contact

Bellen
Bel 020 30 30 630 (ma t/m vr van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur)

Mailen
Stuur een mail met jouw vragen naar info@flinders.nl

Chatten
Chat met een interieuradviseur en ontvang direct passend productadvies

Interieuradvies
Gratis of totaal interieuradvies bij Flinders

 

Deze klanten gingen je voor

Door de jaren heen heeft Flinders al heel wat klanten blij mogen maken met hun nieuwe interieur op basis van ons advies. We lichten een drietal van deze interieuradviezen uit zodat je een idee krijgt van wat we voor jou kunnen betekenen.

Bekijk de Flinders thuisprojecten

 

Gratis interieuradvies bij Flinders

Wat kost een eerste adviesgesprek?

Een eerste adviesgesprek in de winkel is bij Flinders altijd gratis.

Hoe lang duurt een gratis interieuradviesgesprek?

Een adviesgesprek neemt ongeveer 45 minuten in beslag. Bedenk vanwege de beperkte tijd vooraf wat je prioriteit heeft. Bijvoorbeeld een indelingsplan, een kleur- en materiaaladvies of een verlichtingsplan. Je kunt na afloop altijd overgaan op een betaald interieuradvies.

Zit ik na dit adviesgesprek ergens aan vast?

Een eerste adviesgesprek bij Flinders is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Je bent na afloop nergens toe verplicht.

 

 

Totaal interieuradvies bij Flinders

Hoe ziet een betaald interieuradvies eruit?

Het gaat om een totaal interieurontwerp en uitgewerkt plan van aanpak dat bestaat uit een compleet advies in kleuren, materialen, verlichting, meubels, vloeren, ramen en styling op basis van je budget. We tekenen de plattegrond volledig in zodat de ruimte efficiënt wordt ingericht en duidelijk is hoe het totaalplaatje eruit komt te zien. Op basis hiervan maken we een passende offerte.

Wat kost een betaald interieuradvies?

We rekenen € 1.250 voor een compleet interieuradvies in onze winkel, aan huis of via Skype. Bij een uitgave van € 6.000 of meer aan producten uit ons assortiment hoef je de kosten voor het complete interieuradvies niet te betalen.

Is na afloop styling op locatie mogelijk?

We kunnen je na afloop helpen met het afstylen van je huis naar aanleiding van het definitieve voorstel.

 

 

Wat kun je van ons verwachten?

Tijdens een interieuradviesgesprek kunnen we je adviseren over bijvoorbeeld kleuren, materialen en verlichting. We leggen je hieronder uit wat je kunt verwachten van bijvoorbeeld een kleur- en materiaaladvies of verlichtingsplan. De onderstaande onderdelen vind je allemaal terug in een betaald totaal interieuradvies bij Flinders.

Indelingsplan

Een goed indelingsplan is de basis voor een fijn interieur. Om de ruimte zo goed mogelijk te benutten, is het belangrijk om een efficiënte indeling te maken. Een goede indeling is persoonsgebonden en heeft alles te maken met jouw woonwensen, de kenmerken van je huis en je budget. Samen bepalen we de woonstijl die het best bij je past. We maken op basis daarvan een plattegrond op schaal waarin de geadviseerde meubels en materialen terugkomen. We tekenen een plattegrond, maken een indelingsvoorstel en doen productsuggesties.

Kleur- en materiaaladvies

Met kleuren beïnvloed je de beleving van een ruimte en maak je een woning persoonlijker. Je kunt met kleur ook mooie effecten bereiken. Zo kun je de ruimte optisch breder, hoger of lichter laten ogen door bepaalde kleuren te gebruiken. Ga je voor harmonie of juist contrast? Ontdek de mogelijkheden samen met onze stylisten. Elk materiaal heeft ook zijn eigen kenmerken. Onze adviseurs adviseren je graag over de eigenschappen van materialen, de mogelijke combinaties hierin en ondersteunen dit met een moodboard.

Verlichtingsplan

Verlichting heeft grote invloed op de beleving van je ruimte. Je kunt gebruikmaken van direct, indirect, functioneel en diffuus (sfeer) licht. Het is een kunst om de juiste verlichting te vinden die past bij jouw woonwensen. Wij helpen je met het vinden van de juiste balans tussen hanglampen, vloerlampen, wandlampen en spotjes. Onze adviseurs geven je lichtadvies op maat inclusief productsuggesties.

Ramen en muren

Voor raamdecoratie ben je bij Flinders aan het juiste adres. Flinders werkt samen met Decorette en onze raamdecoratiespecialisten helpen je graag bij je keuze voor jaloezieën, plisségordijnen, shutters of (rol)gordijnen. Wij hebben een mooie stoffenbibliotheek met veel stofsoorten, kleuren en materialen zodat je de raamdecoratie vindt die bij jou past. Kleur in huis heeft een grote invloed op de beleving en het welbevinden. Flinders biedt het gehele assortiment van Farrow & Ball. Zowel muurverf als hout- en metaalverf voor binnen en buiten. We hebben ook een prachtig behangassortiment. Van mooi en ingetogen tot leuke dessins voor de kinderkamer. Onder meer van designlabels als Ferm Living, Cole & Son, Arte, Eijffinger en KEK Amsterdam.

Vloeren

Flinders helpt je bij het vinden van de ideale vloer voor in huis. We werken samen met Riga vloeren en met Oscar Ono Paris voor prachtige en duurzame houten vloeren en Tarkett voor PVC en laminaat. Laat je adviseren in de mogelijkheden, neem een staal mee naar huis en ontdek de vloer van je dromen.

Styling

Om de puntjes op de 'i' te zetten, adviseren onze interieuradviseurs je welke woonaccessoires je woning compleet maken en hoe je eenheid in een ruimte kunt creëren.

Winkelteam