10 artikel(en)

 

Dé woontrends voor 2017

Welke kleuren, materialen en producten mogen niet ontbreken in je huis? In dit artikel lees je de woontrends voor 2017 en hoe je deze toepast in je interieur.
> Lees verder
 

Dé kleur van 2017: greenery

Pantone heeft greenery bestempeld als de kleur van 2017. Maar waarom? En hoe verwerk je deze kleur in je interieur? Hier lees je alles over de kleur greenery.
> Lees verder

Rolgordijnen opmeten: hoe doe je dat?

Hoe meet je een rolgordijn op? In dit artikel vertellen we onder andere waar je op moet letten en hoe je het best rolgordijnen kunt opmeten.
> Lees verder
 

LED verlichting dimmen: waar let je op?

Kun je LED verlichting dimmen? In dit artikel beantwoorden we deze veelvoorkomende vraag en gaan we onder andere in op de soort lamp, de lichtbron én de dimmer.
> Lees verder
 

5 x Tips om van de hal een grande entree te maken

De entree is het visitekaartje van je huis. Het is vrij eenvoudig om een uitnodigende hal te creëren. Ontdek vijf tips die jou helpen om je hal te laten stralen.
> Lees verder
 

5 x Veelgestelde vragen over ledverlichting

Ledverlichting is een populair alternatief voor de gloeilamp, maar er bestaat nog veel onduidelijkheid over. De vijf veelgestelde vragen lees je in dit artikel.
> Lees verder
 

5 x Tips voor energiezuinige verlichting

Heb je de perfecte lamp gevonden? Dan wordt het tijd om je te verdiepen in lichtbronnen. Flinders helpt je bij de keuze voor passende energiezuinige verlichting.
> Lees verder
 

Dit kan kleur voor jouw huis betekenen          

Kleur is waarschijnlijk de snelste en makkelijkste make-over voor je huis. Het haalt je hele interieur op, laat het spreken en brengt het tot leven. Lees en leer!
> Lees verder
 

Spiegeltje, spiegeltje, aan de wand...

Mannen kijken gemiddeld 18 keer per dag in de spiegel, vrouwen zelfs 38 keer. Reden genoeg dus om ook jouw interieur te voorzien van een mooi exemplaar! Lees onze ti
> Lees verder
 

Geef je huis een mini-make over!

Ondanks de beperkte ruimte in huis en een klein budget, doet gastblogger Kiki er alles aan om haar woonwensen te realiseren. Daarom heeft ze besloten om haar huis ee
> Lees verder

10 artikel(en)

Naar boven