Ethnicraft Grooves

Alle design meubels van de Grooves collectie van Ethnicraft gaan naadloos op in iedere ruimte. Deze serie bestaat uit luxe kasten voor verschillende doeleinden. Zo heb je dressoirs, opbergkasten en tv meubels. Uiteraard kun je een luxe tv meubel ook gebruiken als bijzetkast voor bijvoorbeeld in de hal. De Grooves tv meubel 162x45 is namelijk mooi laag, waardoor er makkelijk een kapstok boven opgehangen kan worden. Elk Grooves meubel heeft een metalen frame, een teakhouten kast en een zwarte afwerking. Het teakhout dat Ethnicraft gebruikt is FSC-gecertificeerd. Dit betekent dat het hout dat voor Grooves gebruikt is op een verantwoorde manier uit beheerde bossen afkomstig is. Hierdoor is deze collectie een duurzame keuze die ook volgens duurzaamheidsprincipes een lange levensduur heeft.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Meer over Ethnicraft

Ethnicraft is een Belgisch designlabel dat is ontstaan tijdens een reis naar Indonesië. Oprichter Philippe Delaisse besloot namelijk een container vol met woonaccessoires en meubels mee te nemen toen hij terugkeerde naar huis. Deze verkocht hij samen met zijn vriend en medeoprichter Benoit Loos. Na een aantal geïmporteerde containers stond de haven vol met klanten. Het merk werd een succes en het duo begon zelf meubels te ontwerpen. Kwaliteit en warme materialen zijn terugkomende kenmerken voor iedere collectie. Het Grooves dressoir 202x45 is bijvoorbeeld gemaakt van teakhout. Dit hout staat bekend om zijn hoge kwaliteit en lange levensduur. Hierdoor ben je met een meubel van Ethnicraft verzekerd van het feit dat generatie na generatie kan genieten van hun designs.

Het karakter van Ethnicraft Grooves

Iedere kast van de Grooves collectie heeft hand gesneden lijnen aan de buitenkant. Hierdoor is elk stuk uniek. Het zijn de kleine imperfecties en het vakwerk dat karakter geeft aan de bijzondere kasten. Het resultaat van dit handwerk zorgt voor een andere dynamiek in het hout. Verder is de collectie donker van kleur. Deze kleur in combinatie met de groeven geven de kasten een robuuste look. Een uitstraling waarin moderne, artistieke en minimalistische elementen voorkomen. Hierdoor kun je de Grooves opbergkast 102x45 neerzetten in de woonkamer, badkamer, slaapkamer of waar je maar wil. De kast is massief, maar oogt vrij licht dankzij het minimalistische metalen frame. Dit maakt de Grooves collectie karakteristiek op verschillende vlakken.

Ethnicraft Grooves bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle N701 producten van Ethnicraft. Dat betekent dat wij alle producten van Ethnicraft kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Wij staan zeven dagen per week voor je klaar. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Ethnicraft. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.