Ethnicraft stoelen

In de stoelen collectie van Ethnicraft vind je allerlei verschillende soorten stoelen. Deze stoelen zijn allemaal door Ethnicraft zelf ontworpen en geproduceerd en zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan. De stoelen onderscheiden zich dan ook door een tijdloos, Scandinavisch ontwerp dat modern en toch authentiek oogt. Hierdoor kun je de Ethnicraft stoelen zoals de Bok eetkamerstoel of de Casale eetkamerstoel in vrijwel ieder interieur plaatsen. Zoals je van Ethnicraft gewend bent zijn de stoelen uit deze collectie gemaakt van stevige en duurzame materialen gemaakt en zijn ze zo veelzijdig dat je er alle kanten mee op kunt. Zo kun je deze comfortabele stoelen gebruiken voor in de eethoek maar ook in een openbare ruimte. Een stoel van Ethnicraft is daarmee een stoel waarvan je jaren plezier hebt.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

Meer over Ethnicraft

Ethnicraft is een designlabel dat meer dan 25 jaar geleden is opgericht in Antwerpen. Het label werd opgericht door de twee vrienden Benoit Loos en Philippe Delaisse. Vanaf het begin straalde Ethnicraft al een sterke en heldere identiteit uit dat vandaag de dag nog altijd zichtbaar is. Ethnicraft laat zich leiden door de Emorational filosofie waarin emotie en ratio met elkaar vervlochten worden en daarmee volledig in balans zijn. Deze Emorational filosofie is duidelijk terug te zien in de meubels en woonaccessoires van Ethnicraft en spelen in op de behoeften en emoties van de consument. De items zijn trend overstijgend en gemaakt om van generatie op generatie doorgegeven te kunnen worden. De banken, salontafels en andere meubels van Ethnicraft worden dan ook van hoogwaardige en duurzame materialen gemaakt.

Liefde voor materiaal

Ethnicraft is een designlabel dat alle meubels en woonaccessoires zelf ontwerpt, produceert, distribueert en recyclet. Ze zijn zich dan ook bewust van hun unieke positie en wat voor een impact het heeft op de natuur. Hierdoor wordt er in het ontwerp proces zorgvuldig gekeken naar manieren om het product te verduurzamen en welke materialen er gebruikt kunnen worden, zonder in te leveren op kwaliteit of comfort. Ethnicraft maakt bijvoorbeeld enkel en alleen gebruik van FSC-gecertificeerd hout en materialen met een lange levensduur die met de tijd gerecycled kunnen worden. De meubels en woonaccessoires van Ethnicraft worden gemaakt door ervaren en gepassioneerde ambachtslieden die zo min mogelijk verspillen. Zo gebruiken ze zelfs het zaagsel en ander productieafval om bijvoorbeeld pallets van te maken.

Ethnicraft stoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ethnicraft. Dat betekent dat wij alle Ethnicraft stoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met het product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.